Ibiza

Ylva Jonsson: svensk designer skapar sagolika miljöer och kläder

Detta är Ylva, som bor på norra Ibiza och som är ett känt ansikte på Las Dalias, original-hippie marknaden i San Carlos, Ibiza. Här är hon varje lördag och säljer sina fantastiskt sagolika klänningar och kreationer.

Häromdagen postade hon dessa bilderna på från sin trädgård och då insåg jag att hennes hem ser ut precis som hennes design. Här är en länk till hennes Facebook sida Kailash Stockholm Ibiza, kolla in så vackert och coolt!! Drömskt, magiskt och sagolikt. Som en Astrid Lindgren saga, som Nangijala. Ibiza, Indien och nordiska älvor mixat i en unik stil.

På denna lilla ön finns massor med otroligt duktiga designers. Vad jag vet, finns två svenskor till som skapar vackra ting. Mer om Linda Ibiza och Linnea Ibiza/Anitha Wesley Brandt en annan gång. Ylvajonssonibiza-1photo 2photo 4 photo 3 photo 1Så vackert och magiskt! Man vill bara försvinna in i denna drömmen..

Alla bilderna från Ylvas trädgård tagna av Ylva och stulna av mig via hennes privata Facebook sida

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ylva Jonsson: svensk designer skapar sagolika miljöer och kläder, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *