Ibiza

Barn-kalas med mest kul för vuxna

IMG_8251Dessa Ibiza-barn, alltså. Flytande i massor med språk, har sina födelsedagsfester runt sin pool, deras föräldrar grillar och dricker kall öl. Deras vänner kommer från massor med olika platser på jorden, allt är bara så chill och nice…

Detta är Mani’s födelsedagsfest. Han fyllde 2 år. Hans mamma är från Sydafrika och pappa från Israel. Gästerna på festen bor alla på Ibiza och kom från Spanien, Ibiza, Nya Zeeland, England, Sverige, Australien, Italien. Bland annat.

Alla barnen pratar lätt och byter lätt från spanska till engelska till det språket dom talar med sina föräldrar. Mina barn växer upp med fem språk. Min 4-åring byter mellan språken hur lätt som helst. Inget konstigt alls. Underbart.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Barn-kalas med mest kul för vuxna, 3.0 out of 10 based on 1 rating

One thought on “Barn-kalas med mest kul för vuxna

 1. Playas en Gran Canaria

  Buenos dias! Me gustaria poder aportar mi granito de arena con un blog que he creado hablando sobre las playas de Gran Canaria. Le he puesto todo mi amor ya que mi primera visita a esta magnifica isla me hizo pensar y me he trasladado a vivir a gran canaria. Espero que sea de su agrado y ayude a los visitantes que vengan a Gran Canaria. Saludos, Ana Schuclh

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *