Ibiza

Soliga söndagar på vinterhalvåret: Ibiza’s sleeping beauty

På söndagar åker jag ibland till Cala Martina, där det finns en fiskrestaurang med helt suverän position i solen. På sommaren undviker man ju helst solen, men på vintern vill man ju ha den. Jag tänker ofta, ofta under en vacker vinterdag, ”idag är en perfekt svensk sommardag. 20 grader och strålande sol.” Och sen blir jag direkt tillfälligt sjuk av hemlängtan och tänker på somrar i Blekinges skärgård och på sommarveckor på Näset i Skåne med farmor och mandelkubb och utedass och att hjula i sanden med faster Stina på stranden.

Jag älskade att observera personerna på bilden ovan; äldre fransoser som verkligen njöt av sol, hav, skaldjur och vitt vin. Så kan det vara här på vintern; livskvalité. Fast om det regnar är det ganska hemskt. Finns inget att göra alls!

Önskar alla en bra helg! Varma svenska sommarhälsningar från Ibiza 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Soliga söndagar på vinterhalvåret: Ibiza’s sleeping beauty, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *