Ibiza

Mitt i vintern: en uppdatering från min lilla ö-värld

När jag först flyttade till Ibiza, visste jag att jag inte ville spendera vintrarna här. Jag visste att det fanns väldigt lite att göra, lite människor, många ställen och butiker stänger. Väldigt ”dött” helt enkelt.

De första åren reste jag mycket. Men ju äldre barnen blivit, ju mindre kul känns det att dra bort dom sina liv. Inte alls kul. Känns mest egoistiskt. Dm har ju sina rutiner, sin skola, sina kompisar, sina aktiviteter, precis som alla vanliga barn överallt.

Så… här är jag. På den lilla blåsiga ön, där många saker har stängt. En lördagskväll på stan känns som en spökstad. Stänga restauranger och lite folk ute som rör sig.

Det gäller att ha styrka, inre styrka, för att ta sig igenom dessa långa, tråkiga månader som känns så livlösa.

Jag börjar längta till sommaren känner jag…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Mitt i vintern: en uppdatering från min lilla ö-värld, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

3 thoughts on “Mitt i vintern: en uppdatering från min lilla ö-värld

 1. Tobias

  Härligt med spökstaden tycker jag, kan jag tänka mig. Härligt med tystnaden när tivolit har stängt. Gäller bara att göra nåt med tiden i tomheten. Förstår dock känslan av isolation. Men fan va skönt att befinna sig på en ö i medelhavet. Tunnelbanan i stockholm är inte att rekommendera tycker jag. Men, samma tristess var man än befinner sig. Ha det bra, vänliga hälsningar från stockholm. /Ett Annat Land

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Svara
  1. Linda Karlsson Inläggsförfattare

   Hej Tobias! Ha ha jag önskar jag satt på tunnelbanan i Stockholm! Saknar fart & fläkt, liv, myller, människor! Ja, allt blir ”normalt” efter ett tag. Det är därför jag älskar att resa, man vaknar upp och använder alla sina sinnen! Kram från Tivolit som stannat 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Svara
 2. Tobias

  Ps jag skulle ge ditt inlägg 9/10 i poäng, råkade hamna på 5

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *