Surf&Yogabloggen

Byron Bay

Heej från Byron Bay ?

När man kör in i Byron möts man av skylten ”Cheer Up ❤️ Slow down ☮️ Chillout” och precis så är det! Byron blev känt som en hippy, happy, alternative town efter att Aquarius Festival ägde rum här på 70-talet. Den speciella viben finns kvar och här tar man oftast livet lite med en klackspark. Det är en liten stad präglad av yoga, surfing och strandlivet överlag.
IMG_1851

Vi verkligen älskar livet i Byron. Stränderna är helt fantastiska, grym surfing, vacker natur, inga stora hotell eller resorts bara mysiga chill ställen överallt. Yogakulturen har också så extremt mycket att erbjuda. Det finns så mycket kunskap och otroligt bra yogastudios här. Och när du är ute i soluppgången och surfar med delfiner överallt runtomkring dig, då är livet bara helt magiskt, och det händer ofta här ???✨????‍♀️

IMG_4280

Watch out for Dolphins and Whales??? ?And surfers at Wategos Beach ???‍♀️??

Jag har börjat min yoga teachers training på Byron Yoga Centre med online studier nu innan en 20 dagars retreat i juli. Jag har bara varit uppe på deras retreatanläggning en gång hittills och hämtat böcker och kollat in omgivningen. Det ligger några minuter utanför stan, helt avskilt och jättevackert. Man odlar sin egna mat och har skapat en superfin miljö med fokus på enkelthet. Ingen lyx men väldigt fint, stilrent och jordnära. Tror jag kommer trivas riktigt bra där! ? På vägen dit kör man förbi Art´s Factory Lodge, ett väldigt populärt och häftigt hostel. Har inte bott där själv men det är en upplevelse bara att besöka och ibland har dem olika events. Kan va värt att kolla in: http://nomadsworld.com/hostels/australia/byron-bay/arts-factory-lodge

Bästa som finns att göra yoga på stranden?

Bästa som finns att göra yoga på stranden?

Det är alltid någonting som händer här i stan. Spelningar, arts and music events, yoga events, foodmarket varje torsdag förmiddag och man ser ofta skyltar med garage sale eller folk som säljer secondhand kläder vid sidan av vägen här och där. Det är en väldigt levande stad. Även om det nu är lågsäsong så är det ändå rätt mycket folk i rörelse och vädret är fantastiskt. De flesta dagar har det varit strålande sol och upp mot 25 grader. Så nu tillskillnad från sommarmånaderna här så kan man ligga på stranden utan att brinna upp ?☀️

Main Beach Byron

Main Beach Byron

Vi har fått en egen lägenhet en liten bit upp från centrum nära Arakwal National Park och Tallows Beach. Det är en Såå fin promenad ner till stranden genom Arakwal. Varje gång har vi stött på massa olika djur och det är väldigt lugnt och mycket mindre turister här. Nu vid lågsäsong kan vi ligga själva på stranden med bara några få personer som promenerar förbi då och då. Vid Main Beach (nedanför Beach Hotel centrala Byron) är det alltid rätt mycket folk men det har också sin charm. I solnedgången börjar drum circle spela och folk dansar, så härligt 😀 Solnedgången är fantastisk vid Main Beach och hos oss vid Tallows beach går solen upp i horisonten. Värt att kolla in vad det är för events på Beach Hotel vid ett besök i Byron, det finns något varje kväll, vi gillar bland annat måndagskvällens Reggae night 😉 http://www.beachhotel.com.au

Wallaby i Arakwal National Park?

Wallaby i Arakwal National Park?

Tallows Beach ?

Tallows Beach ?

IMG_3977

Soluppgången på Tallows Beach ?

Solnedgång vid Main Beach

Solnedgång vid Main Beach

Från Main Beach kan man promenera ut till The pass (populärt surfspot) eller åt andra hållet till Belongil Beach (surfspot). Fortsätter man från The Pass ut på udden så är nästa strand Wategos Beach. Wategos är ett äkta longboard surfspot där vi vid flera tillfällen surfat med delfiner och sett dem hoppa i vågorna och simma upp bredvid oss. Helt magiskt!!! Idag surfade vi i soluppgången och det var så många delfiner med oss i vattnet att det inte ens gick att räkna dem ?????? Vid ett tillfälle paddlade jag mot en våg och ser hur 8-10 delfiner kommer simmandes inne i vågen rakt mot mig. För en sekund blev jag orolig att jag var ivägen men dem fortsatte bara rakt under mig och lekte i vågen. Magiskt magiskt magiskt, Such a bliss moment?✨??

IMG_4124

IMG_4103

Wategos ???

Bästa starten på dagen!

Bästa starten på dagen!

Paradiset ????‍♀️?

Paradiset ????‍♀️?

Längst ut på udden ligger Cape Byron Lighthouse med fantastisk panoramavy in mot stan och Main Beach till vänster och Tallows beach till höger. På Tallows Bech finns flera surspots med lite snabbare och brantare vågor bättre för shortboards än The pass och Wategos.

Vy mot Cape Byron Lighthouse ?

Vy mot Cape Byron Lighthouse ?

Vy ner mot Tallows Beach från Cape Byron Lighthouse ?

Vy ner mot Tallows Beach från Cape Byron Lighthouse ?

Det finns så mycket att se och göra i Byron och det är en så härlig vibe här i staden. Kan verkligen rekommendera ett besök! Kika in på http://www.byron-bay.com om ni vill läsa mer. Jag kommer lägga upp fler inlägg om vår vardag här framåt. En vän kommer på besök om en vecka och vi kommer bland annat också ta oss upp till Cairns och The Great Barrier Reef om några veckor 🙂

Cheer up, slow down and chill out tills vi hörs snart igen! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Marocko/Taghazout

Då tjejen och jag hade svårt att komma iväg tillsammans även denna vinter så bestämde jag mig för att göra min första resa helt själv.

Jag har alltid rest med flickvänner, familj eller med kompisar men har många gånger blivit rekommenderad att resa själv då det ska innebära ännu mera frihet.

Jag funderade först på om jag skulle åka tillbaka till Sri Lanka där jag och tjejen var för två år sedan men eftersom jag bara hade en veckas semester kvar och en begränsad budget, (på grund av den inplanerade resan till Indonesien nu i juni) så föll valet på Marocko.

Norwegian reade ut resor så jag hittade en flygbiljett för 2333kr till Agadir tur och retur inklusive surfbräda.

Jag bokade sedan boende via Xtravel som jag betalade 3495kr för inklusive frukost, lunch och middag. Då ingick även en surfguide som tog mig till det bästa spotet för dagen.

Soluppgång från hostelet.

Soluppgång från hostelet.

Det Hostel som jag bodde på hette Maroco Surfcamp och ligger lite utanför Taghazout men ändå inom gångavstånd till Tagazhout Beach, Banan Beach och Devils Rock vilket även var dem tre spoten som vi surfade mest vid. Det var ett mysigt och enkelt Hostel med trevlig personal.

Det finns tyvärr ingenting att göra i närområdet, förutom surfing, så vill man ha lite mer liv och folk i rörelse så rekommenderar jag att man bor inne i Taghazout.

Är man här för surfing, yoga och att bara ta det lugnt om kvällarna så är detta ett boende som jag verkligen kan rekommendera. Ett stort plus är att guiderna kommer att köra dig till dagens bästa surf spot.

Devils Rock blev resans favorit våg.

Devils Rock blev resans favorit våg.

Min favorit spot för denna resa blev Devils rock. Det är antagligen inte det bästa spotet av dem vi besökte men det var här som jag hade mina bästa sessions. En höger och vänster våg som är ganska lätta att ta passar perfekt för både nybörjare och för de lite mer erfarna surfare.

Det var tyvärr mycket folk i vattnet vid många tillfällen.

Det sägs dessutom att det en gång om året kommer späckhuggare in till viken för att jaga.

Hade ju varit en ganska fantastisk upplevelse.

Banana Point.

Banana Beach.

Ett annat spott vi besökte ganska ofta var Banana Beach, det är en lång lätt höger våg.

Kan även rulla in riktigt stora och fina vågor här, när förutsättningarna är rätt. Var ganska många surfskolor här då det är ett beach break. Detta breaket gick inte av varje dag men när det väl gick av så va det en väldigt rolig våg.

Solnedgång vid Devils Rock.

Solnedgång vid Devils Rock.

Första dagen åkte vi ner till Taghazout beach, ett beach break som levererade små cleana vågor. Är man här för att surfa för första gången så kan jag rekommendera denna beach men är du mer erfaren så skulle jag välja antingen Devils rock eller Banana Beach. Andra gången vi åkte förbi detta spot så var det väldig stökigt. Inget spot jag rekommenderar.

Om man inte väljer att bo i Taghazout så är det ett måste att åka och besöka denna lilla mysiga fiskeby.

Byn ligger vid havet med mysiga restauranger och små gränder där man kan shoppa allt från kläder till surfing prylar. Är en väldigt liten by som har blivit ett riktigt surfmecka. Vi åkte hit en eftermiddag och sattes oss på ett café vid havet och kollade när vågorna rullade in. Jag surfade tyvärr inte här men det såg ut som små cleana vågor.

En kaffe i Taghazout samtidigt som vågorna rullar in.

En kaffe i Taghazout samtidigt som vågorna rullar in.

Är man ute efter en semester med sol, surfing, yoga och en alkoholfri vecka så rekommenderar jag till 100% Marocko. Härlig och speciell natur, trevliga människor och fantastisk surfing för alla nivåer.

För fler bilder kolla på instagram: @swedensurfers

Två veckor kvar sen sitter jag och tjejen på ett flyg till Indonesien.

 

Allt gott

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Brisbane

Heej på er, nu är Jasmine tillbaka i Australien och redo att dela med sig av sina första dagar 🙂

Första dagarna spenderades i Brisbane och på campingen Newmarket Gardens Caravan Park. Kan verkligen rekommenderas. Riktigt bra läge och väldigt mysigt! David hade som överraskning när jag kom börjat renovera och fixa vanen som han köpt för några veckor sedan. Verkligen så mysigt och fint med träpanel, gardiner, madrass och belysning 😀

IMG_3631

Nöjd David i vanen ?

Nöjd David i vanen ?

Vi tog oss enkelt in till centrum med buss på ca 10 min. Måste säga att Brisbane verkligen är en stad värd att besöka. Väldigt charmig med både vatten, natur och häftig arkitektur. Man kan promenera runt utan problem och det finns så mycket att se! Vi hoppade av vid Victoria Bridge och gick ner till Brisbane skylten och The wheel of Brisbane nere vid floden (South Bank). Väldigt fint och gillade att varje bokstav har en egen betydelse. Olika organisationer som har fått designa bokstäverna, tillexempel Amnesty och Queensland Country Women´s association.

Den färgglada Brisbane skylten ?

Den färgglada Brisbane skylten ?

Vi gick sedan över Victoria Bridge och promenerade genom centrum. Kan verkligen rekommendera att ta promenaden bort till City Botanic Gardens och sen följa floden. Så vackert med en stor trädgård mitt i city och på andra sidan var det mycket lugnare med små båtar ankrade i floden och restauranger längs med ”strandpromenaden” (haha flodpromenaden?). Vi satte oss på ett jättemysigt ställe med uteservering mot floden med mysbelysning. Restaurangen hette Riverbar and Kitchen och det var verkligen ett perfekt läge och riktigt härlig känsla. Maten var också väldigt bra och det verkade vara populärt att äta och ta en AW här.

IMG_3669

Kontraster mitt i stan ??

Kontraster mitt i stan ??

Verkligen vackert långs floden ✨?

Verkligen vackert långs floden ✨?

Finns så mycket att se i Brisbane! Här Festival Hall Walk of fame, David hittade Bob Marley ✨?

Finns så mycket att se i Brisbane! Här Festival Hall Walk of fame, David hittade Bob Marley ✨?

Brisbane by night ? Utsikten från Riverbar and Kitchen ?

Brisbane by night ? Utsikten från Riverbar and kitchen✨?

Nu är vi tillbaka i paradiset Byron Bay. Love it here!! Kommer uppdatera er om vardagen här, min yoga utbildning, surfingen och allt annat som händer. Det finns alltid något att göra. Igår var vi på en Didgeridoo konsert (Australiensiskt blåsinstrument, ett måste om man är i Australien) och ikväll är det Reggae night här i stan 😀 More to come! Namaste!

Byron Bay, paradiset! Kika in på instagram @jasminetimerdal om ni vill se mer innan nästa blogginlägg ?

Byron Bay, paradiset! Kika in på instagram @jasminetimerdal om ni vill se mer innan nästa blogginlägg ?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Costa Rica

Heey, nu är det dags för mig att skriva mitt första inlägg, om Costa Rica J

Jag besökte detta fantastiska land i februari 2016 med min ungdomsvän eller bästa vän om jag inte är för gammal för att använda mig av det ordet.

Vi ville komma ifrån vintern hemma i Sverige och åka till ett land där vi kunde ägna hela dagarna åt att förbättra vår surfing samtidigt som vi ville ha en skön avslappnad vibe med möjlighet till lite party en dag i veckan, så valet föll på surfparadiset Santa Teresa.

Som vanligt när jag reser så bokar jag bara en flygbiljett och letar sedan boendet väl på plats. Jag tycker detta är ett litet äventyr i sig och man får en bättre bild av platsen och läget.  Vi betalade sex tusen per person tur och retur till huvudstaden San José där vi sedan övernattade på det sunkigaste och billigaste hostel vi kunde hitta. Morgonen efter tog vi oss vidare med buss till Santa Teresa.

Vi betalade ungefär 200kr för en 6 timmars lång bussresa inklusive båtfärd.

Sittandes på beach bar i Santa Teresa

Sittandes på en beach bar i Santa Teresa

I Santa Teresa hittade vi ett mysigt hostel vid namn Kokua Hostel som ligger ungefär 200 meter från havet. Ett mysigt hostel som drivs enbart av backpackers. De flesta som arbetade här var ute på en långresa och jobbade på detta hostel för att få gratis boende.  Här finns möjlighet att bo i dorms, dubbelrum eller i ett tält ute på gården. Vårt val föll för dorm och vi betalade 150kr/natten för det.

Morgonsurf i Santa Teresa

Morgonsurf i Santa Teresa

Playa Santa Teresa är huvudstranden och ett beach break perfekt för både nybörjare och mer erfarna surfare. Det finns ett stort urval av surfskolor och uthyrning av surfingbrädor. Jag rekommenderar att ta en surflektion om det är första gången ni testar på surfing, dels för att lära sig grunderna men även för att lära sig reglerna som gäller ute på havet.

På huvudgatan finns både ett urval av restauranger och pubar, men då både maten och ölen är ganska dyr så valde vi att laga så mycket mat som möjligt på vårt hostel men Ibland så lyxade vi dock till det med svarta bönor, ris och kyckling på någon av restaurangerna ;).

Varje eftermiddag köpte vi med oss två öl var och gick ner till havet, surfade en till två timmar och avslutade sedan dagen sittandes på stranden med den ljumna ölen och kollade på den fantastiska solnedgången.

Då vi valde att stiga upp tidigt på morgnarna för att surfa så blev kvällarna väldigt lugna. Vi hängde på vårt hostel där vi bland annat spelade biljard eller backgammon.

Varje torsdag var det dock reggae night, en kväll då alla surfare och backpackers samlades för en natt ute. Detta var enda dagen på veckan som det var en rejäl fest.

Solnedgång efter surfsession i Playa Carmen

Solnedgång efter surfsession i Playa Carmen

Söder om Santa Teresa ligger ett Point break vid namn Playa Carmen, som är bra surfing om du är lite mer erfaren surfare.  Väljer man att bo i Santa Teresa så rekommenderar jag att man tar en taxi hit för sunset surf. Vi packade en kylbag med några öl och lite tilltugg och åkte ett gäng från hostlet för en sunset surf. Då det är väldigt mycket folk i vattnet när spotet går av och rev/sten botten så rekommenderar jag att man behärskar surfingen innan man ger sig på denna våg. Tar tio till femton minuter med taxi så en enkel liten kvällsutflykt.

Playa Hermosa

Playa Hermosa

Öst om Santa Teresa finner ni min favorit strand och våg Playa Hermosa. När det är högvatten så passar detta lilla paradis perfekt för båda nybörjare och erfarna surfare. Det var även vid denna beach som vi oftast stötte på surfskolan Lapoint och Surfakademin.

Hit tar man sig bäst på moped eller med en taxi som tar ungefär femton minuter.  Här finns inte så jätte mycket mer än stranden förutom ett liten mysig restaurang som ligger en bit upp på vägen. Kan verkligen rekommendera deras saftiga hamburgare.

Här surfade vi både på morgonen och på dagen, vid högvatten är det ganska snälla vågor och när det är lågvattnet så blir det brantare vågor med mer fart och även chans till tuber.

Vi kollade upp boende i Playa Hermosa men då det finns ett betydligt mindre utbud så höjdes även priserna så vi stannade i Santa Teresa men bytte boende till ett hostel som heter Pura Vida Mini Hostel. Här valde vi också att bo i dorm och betalade 180kr natten. Ett mysigt hostel med stor gård, pool, bar och biljardbord. Det är även ett skönt gäng som jobbar här med härlig atmosfär. Rekommenderar även detta boende.

Zipline i Montezuma

Zipline i Montezuma

Efter att ha tillbringat 11 dagar i Santa Teresa och stränderna runt om så bestämde vi oss för att åka vidare till Montezuma Beach som vi blivit rekommenderade av folk från hostelen, en annan anledning var för att härifrån kunde vi testa på Zipline och även besöka ett vattenfall.

Om man vill komma ifrån alla surfare och njuta av små gator med lite affärer och stånd med egengjorda smycken så är Montezuma en härlig hippie inspirerad liten by.

Första dagen så testade vi på Zipline som är en lina som går mellan olika trädtoppar i djungeln. Var ett nytt sätt att få se djungeln på men både Fredric och jag va lite besvikna då vi hade förväntat oss en mer adrenalinkick. Var enbart första åket som det pirrade lite härligt i magen. Men det var en härlig tripp med ett stopp även vid ett vattenfall.

Vi avslutade vår tripp i Costa Rica och Montezuma med att gå längst med havet för att hitta en sista surf session, efter 30-40 minuters vandring så kommer vi till en strand där det inte är en enda människa och små fina väldigt cleana vågor rullade in. Ett perfekt avslut med otroligt rolig surf, bara jag och Fredric i vattnet och kommer inte ihåg hur många vågor vi fick den session men många blev det.

En månad kvar sen sticker vi ner till Indonesien.  Jasmine är just nu på väg till Australien, så hon kommer snart uppdatera med ett nytt inlägg om Byron Bay.

Allt Gott 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Viva Barcelona ?✨

Heej, här kommer ett första inlägg från Jasmine, om Barcelona 🙂

Jag var nyligen och hälsade på en nära vän till mig som bor i Barcelona. Har aldrig varit där tidigare och måste verkligen säga att jag blev imponerad! Vilken vacker, kulturell och levande stad! ?✨

Vi bodde centralt i området El Born hos min vän och kunde promenera överallt. Fantastiskt att ta sig till fots, det blev flera mil om dagen. Dock fungerar det utmärkt att resa kommunalt också, vilket vi gjorde när vi skulle ta oss lite utanför stan. Tunnelbanan fungerar fint vart man än vill ta sig men rekommenderar verkligen att promenera så mycket som möjligt 🙂

Något att känna till om Barcelona (likt de flesta spanska städerna) är att dygnsrytmen inte är densamma som hemma. Man går ut och äter middag kl 22 på kvällen och om man kör en helkväll som det blev vid några tillfällen för oss, då är man inte hemma förens solen gått upp! Men det är fantastiskt härligt! Livsstilen i Barcelona präglar verkligen staden och man kan känna det så tydligt. En härlig och väldigt öppen känsla. Man får va precis som man vill och kan bara ta livet med en klackspark!

Arco de Triunfo de Barcelona :)

Ta en promenad genom Ciutadella parken och gå längs palmerna mot Arco de Triunfo de Barcelona som syns på bilden 🙂

En liten snap från lägenhetens franska balkong ut mot Barcelonas gator :)

En liten snap från lägenhetens franska balkong ut mot Barcelonas gator 🙂

Det är verkligen en färgglad stad med många inslag från den välkända katalanska arkitekten Antoni Gaudi. Ett av hans stora verk, La Sagrada Familia, började byggas år 1882 och är ännu inte färdigbyggt. Otroligt häftig byggnad som endast finansierats genom donationer (numera inträdesavgifter). Vi gick aldrig in och tittade utan hade siktet ställt på Park Güell, ca 5 km upp från Barcelonas stadskärna. Promenaden upp visar så mycket av Barcelona och parken är ett måste att besöka. Så vackert med världens utsikt över hela staden och havet. Det är en helt annan bebyggelse här uppe än nere i stan. Små charmiga hus, den stora parken och Gaudi´s färgglada verk. Barcelona har så mycket att erbjuda och på en weekend hann jag mycket men ändå så lite!

En av Park Güell´s fantastiska utsikter

En av Park Güell´s fantastiska utsikter

På kvällarna finns det mängder av restauranger att besöka, en favorit för oss blev La Luna. Jättefint med charmiga tegelvalv och maten var verkligen supergod! Rekommenderas även att gå på en spontan barrunda och se vad som gömmer sig bakom portarna.

Utsidan avslöjar ofta inte vad som finns att uppleva där inne. Våga kika in där ni inte annars hade gått ;)

Utsidan avslöjar ofta inte vad som finns att uppleva där inne. Våga kika in där ni inte annars hade gått 😉

Obligatorisk tapas och sangria :D

Obligatorisk tapas och sangria 😀

Om man vill ha lite mer lugn och ro och framförallt om ni söker en mysig strand utan massa försäljare, då ska ni hoppa på tunnelbanan och åka några hållplatser ut från Barcelona. Vi åkte till Badalona, ca 15 min bort. Det var en väldigt mysig liten ort med lång strandpromenad och massa små restauranger och butiker. Det var inte mycket turister här och man fick verkligen känna på den lite lugnare spanska kulturen. Stranden var jättefin och perfekt för ett yogapass 😉

IMG_3043

IMG_3087

IMG_3156

För er som vill följa min yogaresa så kan ni göra det på min instagram @jasminetimerdal och självklart kommer jag lägga upp massa inlägg här om min yogautbildning i Byron Bay i sommar 🙂

Hoppas ni fick lite Barcelona inspiration, kika även in Barcelona bloggen här på res om ni inte redan gjort det 🙂 Snart kommer Sebastian inspirera er alla att vilja testa på surfing, livets sport! 😉 Kram på er!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Surf & Yogabloggen går live!

Hej alla resglada!

Nu är vi här för att dela med oss av vårt liv med surfing, massa resor och en hel del yoga. Vi vill inspirera och gärna bli inspirerade så kommentera så mycket ni vill med egna tips och upplevelser från platserna vi skriver om eller med frågor om ni undrar något 🙂

Australien och Bali står näst på tur för att utforskas. Jasmine flyger ner till David i Australien kommande månad för att bo där hela sommaren.  Hon har en Yogautbildning inbokad på Byron Yoga Centre ( https://www.byronyoga.com ) och kommer annars tillsammans med David mestadels surfa, njuta av Byron´s härliga vibe eller dra iväg på utflykter i sin van. Vanlife is not to be underestimated!

Byron Bay, The Pass där David och Jasmine spenderade många dagar nu i feb 2017. Grym surf för både nybörjare (längre ner på stranden) och erfarna surfare (längst ut vid fisherman's lookout). Man kan följa stranden hela vägen in till stan, ca 2 km promenad. Ovanför stranden hittar ni mysiga The Pass café. Välkända Cape Byron Lighthouse når man ca 2 km längre upp på udden, rekommenderas!

Byron Bay, The Pass där David och Jasmine spenderade många dagar nu i feb 2017. Grym surf för både nybörjare (längre ner på stranden) och erfarna surfare (längst ut vid fisherman’s lookout). Man kan följa stranden hela vägen in till stan, ca 2 km promenad. Ovanför stranden hittar ni mysiga The Pass café. Välkända Cape Byron Lighthouse når man ca 2 km längre upp på udden, rekommenderas!

Sebastian och hans bättre hälft åker till Indonesien för surfing och strandliv i en månad. De kommer spendera största delen av tiden på Bali men även ta sig över till Lombok. Det kommer bli en resa som innehåller Surf, strandliv, snorkling och ännu mera surf. Vi kommer även att skriva om tidigare resor vi gjort och vi planerar ständigt nya resor. Life is all about adventures!

Med magisk utsikt från Single Fin Bali i Uluwatu kan man äta Bali's godaste smoothie bowls på Nalu Bowls. Här från förra årets Bali resa. Vi längtar redan tills vi är tillbaka och här kommer vi allihopa även återförenas i juni! :)

Med magisk utsikt från Single Fin Bali ner mot Uluwatu’s surf break (världsklass!) kan man äta Bali’s godaste smoothie bowls på Nalu Bowls. Här från förra årets Bali resa. Vi längtar redan tills vi är tillbaka och här kommer vi allihopa även återförenas i juni! 🙂

Vi har bland annat tidigare besökt Australien, Nya Zeeland, Costa Rica, Bali, Lombok, Malaysia, Singapore, Thailand, Sri Lanka, Portugal, Frankrike, USA, Spanien, Grekland, Italien, England, Irland, Skottland och Tyskland med flertalet städer och platser i varje land.

Bali är verkligen ett paradis med så många guldkorn om man bara slår på sin äventyrliga sida. Gå inte i fällan och fastna i turisttäta Kuta eller Seminyak. Hitta platser som det här istället - ultimata paradiset nere på Bingin Beach.

Bali är verkligen ett paradis med så många guldkorn om man bara slår på sin äventyrliga sida. Gå inte i fällan och fastna i turisttäta Kuta eller Seminyak. Hitta platser som det här istället – ultimata paradiset nere på Bingin Beach. Vi lovar att ge er mängder med tips framåt!

Jasmine kom precis hem från Barcelona och kommer snart att lägga ut ett inlägg därifrån. Så håll utkik, följs oss gärna på instagram @swedensurfers och @jasminetimerdal och låt oss inspirera varandra till att följa våra drömmar och se mer av världen tillsammans! 🙂

Nästa inlägg kommer ge er tips och inspiration från Barcelona, och ja, Jasmine tar med sig yogan vart hon än hamnar!

Nästa inlägg kommer ge er tips och inspiration från Barcelona, och ja, Jasmine tar med sig yogan vart hon än hamnar!

Adiós hasta pronto! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)