Surf&Yogabloggen

Surf & Yogabloggen går live!

Hej alla resglada!

Nu är vi här för att dela med oss av vårt liv med surfing, massa resor och en hel del yoga. Vi vill inspirera och gärna bli inspirerade så kommentera så mycket ni vill med egna tips och upplevelser från platserna vi skriver om eller med frågor om ni undrar något 🙂

Australien och Bali står näst på tur för att utforskas. Jasmine flyger ner till David i Australien kommande månad för att bo där hela sommaren.  Hon har en Yogautbildning inbokad på Byron Yoga Centre ( https://www.byronyoga.com ) och kommer annars tillsammans med David mestadels surfa, njuta av Byron´s härliga vibe eller dra iväg på utflykter i sin van. Vanlife is not to be underestimated!

Byron Bay, The Pass där David och Jasmine spenderade många dagar nu i feb 2017. Grym surf för både nybörjare (längre ner på stranden) och erfarna surfare (längst ut vid fisherman's lookout). Man kan följa stranden hela vägen in till stan, ca 2 km promenad. Ovanför stranden hittar ni mysiga The Pass café. Välkända Cape Byron Lighthouse når man ca 2 km längre upp på udden, rekommenderas!

Byron Bay, The Pass där David och Jasmine spenderade många dagar nu i feb 2017. Grym surf för både nybörjare (längre ner på stranden) och erfarna surfare (längst ut vid fisherman’s lookout). Man kan följa stranden hela vägen in till stan, ca 2 km promenad. Ovanför stranden hittar ni mysiga The Pass café. Välkända Cape Byron Lighthouse når man ca 2 km längre upp på udden, rekommenderas!

Sebastian och hans bättre hälft åker till Indonesien för surfing och strandliv i en månad. De kommer spendera största delen av tiden på Bali men även ta sig över till Lombok. Det kommer bli en resa som innehåller Surf, strandliv, snorkling och ännu mera surf. Vi kommer även att skriva om tidigare resor vi gjort och vi planerar ständigt nya resor. Life is all about adventures!

Med magisk utsikt från Single Fin Bali i Uluwatu kan man äta Bali's godaste smoothie bowls på Nalu Bowls. Här från förra årets Bali resa. Vi längtar redan tills vi är tillbaka och här kommer vi allihopa även återförenas i juni! :)

Med magisk utsikt från Single Fin Bali ner mot Uluwatu’s surf break (världsklass!) kan man äta Bali’s godaste smoothie bowls på Nalu Bowls. Här från förra årets Bali resa. Vi längtar redan tills vi är tillbaka och här kommer vi allihopa även återförenas i juni! 🙂

Vi har bland annat tidigare besökt Australien, Nya Zeeland, Costa Rica, Bali, Lombok, Malaysia, Singapore, Thailand, Sri Lanka, Portugal, Frankrike, USA, Spanien, Grekland, Italien, England, Irland, Skottland och Tyskland med flertalet städer och platser i varje land.

Bali är verkligen ett paradis med så många guldkorn om man bara slår på sin äventyrliga sida. Gå inte i fällan och fastna i turisttäta Kuta eller Seminyak. Hitta platser som det här istället - ultimata paradiset nere på Bingin Beach.

Bali är verkligen ett paradis med så många guldkorn om man bara slår på sin äventyrliga sida. Gå inte i fällan och fastna i turisttäta Kuta eller Seminyak. Hitta platser som det här istället – ultimata paradiset nere på Bingin Beach. Vi lovar att ge er mängder med tips framåt!

Jasmine kom precis hem från Barcelona och kommer snart att lägga ut ett inlägg därifrån. Så håll utkik, följs oss gärna på instagram @swedensurfers och @jasminetimerdal och låt oss inspirera varandra till att följa våra drömmar och se mer av världen tillsammans! 🙂

Nästa inlägg kommer ge er tips och inspiration från Barcelona, och ja, Jasmine tar med sig yogan vart hon än hamnar!

Nästa inlägg kommer ge er tips och inspiration från Barcelona, och ja, Jasmine tar med sig yogan vart hon än hamnar!

Adiós hasta pronto! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Surf & Yogabloggen går live!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *