Van life

★NYTT AVSNITT – Livet som digital nomad★

Ett rykande färskt avsnitt av ”Vanlife Sverige”-podden har landat i din poddapp och den här veckan har vi träffat Carolien som är en så kallad ”Digital Nomad”. Ett uttryck som i korthet innebär att du kan ta med dig jobbet var du är befinner dig i världen, så länge du har en dator och internetuppkoppling.

Caroliens arbetar inom finansbranschen och jobbar minst lika bra, om inte bättre från sin van Saga, som från sitt gamla kontor hemma i Amsterdam. Just nu är hon i norra Sverige, men planen är att resa runt i Scandinavien på obestämd tid.

Hittills har Carolien redan hunnit åka snowboard i Norge, fira en riktigt traditionell midsommar i Leksand, bo på Ikeas parkering och bestigit Skuleberget. Visst låter det spännande!? Om du vill höra mer om denna spännande person så lyssna på senaste avsnittet!

Du hittar Vanlife Sverige-podden på Spotify, iTunes och i de flesta poddappar. Vi har lite problem med Acast just nu, men den borde komma upp där under dagen. Det går också bra att lyssna direkt från din dator eller mobil HÄR.

Massa kärlek från Carl & Bella

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
★NYTT AVSNITT - Livet som digital nomad★, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *