--

Nyhet

Noshörningen Sudan söker kärleken på Tinder

Skulle du matcha med någon som är 183 cm lång och väger 5000 kg? 

Annons

Los Angeles trendigaste ställen just nu

Los Angeles är en stad som är snabb på att plocka upp nya trender. RES Los Angeles-bloggare Linda Clausson tipsar om vilka ställen som är trendigast just nu. 

Veckans resenär

"Nu har jag vänner över hela världen"

Veckans resenär är minst sagt berest – i snart tio år har jobbet som flygvärdinna tagit Maria Cecilia Gynning till jordens alla hörn. "Efter några dagar hemma vill jag iväg igen."

Nyhet

Clarion hotel satsar på urbana trädgårdar

Clarion Hotels restaurangkoncept Kitchen & Table satsar på grönt och hållbart genom att satsa på egna ekologiska odlingar på hotellens tak och mikroodlingar i restaurangerna.

Reportage + guide

Southern hospitality – en roadtrip genom den amerikanska södern

Smaka på äkta barbecue i Alabama, vintageshoppa i New Orleans eller gör ett besök i den pittoreska småstaden Savannah. Följ med på roadtrip genom den amerikanska söderns hjärta. 

Nyhet

Här får du mest sol och strand för pengarna

Långa sandstränder och solsäkert – ja, det är två viktiga ingredienser för en lyckad semester. Onlineresebyrån eBeach.se har kartlagt vilka europeiska semesterorter som ger dig mest sol och strand för pengarna. 

Nyhet

SAS öppnar ny direktlinje till Eilat i Israel

Inför vintern 2017 startar SAS en ny direktlinje till den populära semesterdestinationen Eilat i södra Israel.

Nyhet

Luncha ute blir allt dyrare

Lunchpriserna i Sverige fortsätter att öka enligt en årlig undersökning från restaurangguiden Gastrogate. För en lunch får du i dag punga ut med i snitt 94,40 kr.  

Nyhet

Amsterdam är drömmen för millennials

Var trivs millenniegenerationen bäst? 100 städer världen över har rankats utifrån vad de har att erbjudna den kräsna generationen.

Nyhet

Slut med street food på Bangkoks gator

För en månad sedan utsågs staden till den bästa street food-destinationen i världen. Nu kör de lokala myndigheterna bort alla gatuförsäljare i Bangkok.