– Nytt nummer av RES i butik nu

Thailand, Los Angeles och Nashville

Nu är ett nytt nummer av RES ute i butik.

Följ med oss till Thailand och upptäck öarna Koh Yao Yai och Koh Yao Noi – som ligger bara 30 minuter från Phuket med båt. Öar med orörd natur som få ger sig tid att upptäcka. RES har också varit i Nashville och besökt stadsdelen East Nashville. Vem vet, kanske har vi gått förbi nästa Emmylou Harris?  I nya numret får du också en stor cityguide till Los Angeles. En stad som tar lite tid att lära känna men som man sen aldrig vill lämna.

Det och mycket mer i nya numret av RES. Trevlig resa!

Nashville

Nashville är hett men stadsdelen East Nashville är ännu hetare. Här finns artisternas favoritbutik, musikaffären som har blivit en turistattraktion och ett gammalt tvätteri som har förvandlats till en musikklubb där nästa Emmylou Harris kan dyka upp när som helst.

Phuket

Den välkända destinationen Phuket i Thailand är så mycket mer än stränderna Patong och Karon och semesterön Phi Phi Island. Bara trettio minuters båtresa från de stimmiga semesterorterna ligger öarna Koh Yao Yai och Koh Yao Noi. Här öppnar sig en värld av orörd natur som få ger sig tid att upptäcka.

Los Angeles

Stor cityguide till änglarnas stad. Los Angeles kan vid första anblick verka platt, trist och rentavt fult. Men knäcker du koden till den stora, utspridda staden kommer du att upptäcka att Los Angeles har allt: sol och bad, härliga naturupplevelser, fantastiska restauranger, spännande barer samt shopping i världsklass.

Madagaskar

Madagaskar, ön i Indiska Ocenanen utanför det afrikanska fastlandet kallas lemurernas rike och att resa runt här är en svårslagen naturupplevelse. Landet klättrar snabbt på topplistorna över de mest spännande resmålen just nu och vi vet varför.

Queensland

Australiens nordöstra delstat Queensland har allt. Långa stränder ut mot stora barriärrevet med snorkling och dykning i världsklass, cowboyliv på gigantiska rancher samt trendigt bar- och retauranghäng i Brisbane, Noosa och Cairns. För att inte tala om regionens rika djurliv.

Chamonix

Chamonix är en av världens mest omtalade skiddestinationer. Den franska bergsstadens läge vid foten av Alpernas högsta berg, Mont Blanc, är minst sagt spektakulärt och skidåkningen därefter.

Köp i närmsta butik eller direkt här.

Publicerad: 2016-11-01