Spanien

Spanien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Spanien. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Spanien

Bra vibrationer i Barcelona

Barcelona vibrerar av kreativitet! En genomgående trend är att det öppnar många ställen som suddar ut gränserna mellan olika verksamheter – lokaler där konst, design, musik och gastronomi smälter ihop. Här ger RES Barcelonabloggare Ida Mogren sina hetaste tips till staden. 

Här kan du frossa i pintxos i San Sebastian

Pintxos är en spansk klassiker som påminner om tapas men serveras på tandpetare och som oftast på en bit bröd. Här är fem restauranger i San Sebastian där du kan frossa loss i just pintxos: 

Barcelonas bästa ställen just nu

RES Barcelonabloggare Ida Mogren tipsar om Barcelonas bästa ställen just nu. Från en hemlig bar som gömmer sig bakom ett kylskåp till vandring i lummig natur. 

Solresor satsar på dans

Lär dig dansa disco, salsa och samba på semestern. Solresor satsar nu på dans på resan.

SAS lanserar direktflyg till Ibiza

I sommar kan du flyga direkt med SAS till sommarens bästa partyö: Ibiza. 

Hetaste tipsen till Las Palmas

Vinter efter vinter är Gran Canaria svenskarnas stora favorit och som huvudstaden Las Palmas har utvecklats på senare tid kan vi gott förstå varför. Här tipsar vår chefredaktör Kajsa Beausang om sina favoriter i Kanarieöarnas hetaste stad.

Philips Gran Canaria

Philips sista dag bjuder på en segway-tur genom Las Palmas. "Det här går ju hur bra som helst".

 

Philips Gran Canaria

Philip testar på kitesurfing på havet. "Har du sett hajen?"

Fem öar – samma "hotellrum"

Varför välja om man inte måste? På en veckas kryssning i Atlanten går det att besöka fyra Kanarieöar utan att behöva packa om väskan. Ja, vi hann faktiskt med Madeira också.

Tapas på svenska

Det är svårt att tröttna på tapas – ett stort utbud och en stor variation av smaker gör att du enkelt kan äta tapas flera dagar i rad utan att känna att du har fått nog. Vi listar några av våra favoriter.