Spanien

Spanien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Spanien. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Spanien

Solresor satsar på dans

Lär dig dansa disco, salsa och samba på semestern. Solresor satsar nu på dans på resan.

SAS lanserar direktflyg till Ibiza

I sommar kan du flyga direkt med SAS till sommarens bästa partyö: Ibiza. 

Hetaste tipsen till Las Palmas

Vinter efter vinter är Gran Canaria svenskarnas stora favorit och som huvudstaden Las Palmas har utvecklats på senare tid kan vi gott förstå varför. Här tipsar vår chefredaktör Kajsa Beausang om sina favoriter i Kanarieöarnas hetaste stad.

Philips Gran Canaria

Philips sista dag bjuder på en segway-tur genom Las Palmas. "Det här går ju hur bra som helst".

 

Philips Gran Canaria

Philip testar på kitesurfing på havet. "Har du sett hajen?"

Fem öar – samma "hotellrum"

Varför välja om man inte måste? På en veckas kryssning i Atlanten går det att besöka fyra Kanarieöar utan att behöva packa om väskan. Ja, vi hann faktiskt med Madeira också.

Tapas på svenska

Det är svårt att tröttna på tapas – ett stort utbud och en stor variation av smaker gör att du enkelt kan äta tapas flera dagar i rad utan att känna att du har fått nog. Vi listar några av våra favoriter.

Gran Canaria – charterns bästa vandring

Gran Canaria är överlägsen andra chartermål på grund av bekvämt boende, bra kommunikationer och fina leder genom storslagna landskap. RES snörde på sig kängorna och gick på vandring.

Tapasfest på Gran Canaria

Tapas ska man äta flera och dela mellan varandra: glöm det svenska tänket med att beställa var för sig. På Gran Canaria finns ett stort utbud av restauranger – och av tapasrestauranger inte minst. Vi har vaskat fram tre riktigt bra.

Philips Gran Canaria

Philips andra dag på Gran Canaria – en dag som bjuder på både vandring och bad.