PROMOTION

Resemässan – En ny del av Seniormässan Stockholm 2024

Sep 10, 2024

Utställarna

Det kommer att vara en blandning av internationella och inhemska destinationer, turistbyråer, hotell, kryssningsbolag, researrangörer, bussbolag, aktivitetsbolag med fler som ställer ut på mässan. ”Sammanfattat är hela reseindustrin välkommen” låter projektledaren Leon Giannaridis hälsa.

Syftet med Resemässan

Resemässan skapar en miljö där besökare kan utforska, lära och drömma om sina framtida resor. Den ska vara en källa till inspiration för reseentusiaster i alla åldrar. Besökare kan förvänta sig att upptäcka spännande resmål och nya trender inom resande. Resescenen som kommer att vara full med ta med reseberättelser som tar besökarna i alla väderstreck.

Resemässan fokuserar på kända och okända destinationer och upplevelser samt till möjligheten träffa experter och att boka sina biljetter på plats. 

Vi ser fram emot att välkomna besökare till Resemässan - en ny del av Seniormässan Stockholm 2024 och hoppas att de kommer att lämna med nya insikter och idéer för sina kommande äventyr. För mer information om mässan och biljettinformation, besök www.resemassan.se

Kontakt: Leon Giannaridis, Projektledare 

Telefonnummer: 0708-38 78 08

E-postadress: leon.giannaridis@numeramassor.com

Var: Stockholmsmässan

När: 1-3 oktober 2024

Öppettider:

1 okt kl. 10-16

2 okt kl. 10-19

3 okt kl. 10-16

Om Resemässan - En Ny Del av Seniormässan Stockholm 2024:

Resemässan är en ny del av Seniormässan Stockholm 2024. Syftet är att lyfta reseindustrin ytterligare den är en uppskattad del av Seniormässan och öppna upp för nya besökare som nödvändigtvis inte identifierar sig med begreppet Senior. För de som är intresserade av att resa och uppleva nya länder och upplevelser, för resenärer och äventyrslystna. 

Mässan är utformad för att erbjuda en plattform för att utforska, drömma och skapa minnen. Besökare kan förvänta sig att ta del av fina reseerbjudanden, nya reseidéer och inspirerande reseberättelser från världens alla hörn på resescenen.

Mer från RES

Foto: Press.

Nyhet

AI-teknik och nygamla krogar: SkiStars nyheter vintern 2024

Skidåkning, snösäkerhet och gästupplevelser står i centrum när SkiStar presenterar vinternyheterna 2024. Det uppnår man bland annat med modern AI-teknik, satsningar på nya attraktioner för barnfamiljer och nypremiär för ett flertal restauranger. RES har listan på vad vi kan förvänta oss i svenska och norska fjällen under den kommande vintersäsongen.

Promotion

Resemässan – En ny del av Seniormässan Stockholm 2024

Vi är stolta över att meddela att Resemässan öppnar sina dörrar på Stockholmsmässan den 1-3 oktober 2024 som ny del av Seniormässan Stockholm. Resemässan är främst en publik mässa som bjuder in resenärer och äventyrslystna att drömma och inspireras av resemöjligheter runt om i världen och i Sverige.

Nelly Alm. Foto: Viktor Fremling / WorldSkills Sweden.

Intervju

Hotellreceptionisten: Så blir du uppgraderad

I dag inleds Yrkes-VM i franska Lyon. I den svenska landslagstruppen ingår hotellreceptionisten Nelly Alm som till vardags jobbar på Nordic Light Hotel Stockholm. Till RES delar hon med sig av sina bästa tips på hur du blir uppgraderad.