Bali, Indonesien: 3 väldigt snygga hotell på Bali
Stone House
Hotell

3 väldigt snygga hotell på Bali

Balinesisk estetik gör sig bra såväl på bild och som i hotellsammanhang. Här är tre fantastiska hotell som du inte vill missa om du planerar att besöka den indonesiska ön framöver.

Stone House, Ubud

Stone House i Ubud ligger två kilometer utanför stadens hektiska stadskärna och är en riktig liten oas av stillhet och grönska. Här gungar du långsamt i hammocken och njuter av tystnaden, eller tar ett svalkande dopp i den palmkantade poolen. Detta lilla boutiquehotell drivs av det amerikanska paret Walker Zabriskie och Wendy Kassel och öppnades sent 2018 och har snabbt blivit populärt. Snacka om att hitta sig ett eget gömställe.

Dubbelrum från cirka 2 100 kronor per natt.

Lediga rum & priser

 

Como Uma Canggu

Kanske ringer ”Como” en klocka när det kommer till Bali och hotell? Como-gruppen öppnade sina första två etablissemang i Ubud och Seminyak, men deras senast tillskott i Canggu är definitivt deras mest avslappnade och drar en mer bohemisk besökarskara. Como Uma Canggu ligger på Echo Beach och är du sugen på att testa att tämja lite vågor finns surfgurun CJ Kimell på hotellet som du med fördel kan boka några surflektioner hos.

 Dubbelrum från cirka 1 900 kronor per natt.

Lediga rum & priser

The Slow, Canggu

En estetisk fullträff i målgruppen välavlönade-bohemer-med-kreativa-yrken. Detta tolv rum stora hotell är en samlingsplats för hipsters, expats och vanliga dödliga och man måste inte bo på hotellet för att kunna njuta av stället – boka ett bord på restaurangen och njut av hälsosamma läckerheter serverade på vacker keramik av kocken Robbin Holmgren.

Dubbelrum från cirka 1 800 kronor per natt.

Lediga rum & priser

Publicerad: 2020-01-28