Maldiverna: Hyr din egen paradisö
Nyhet

Hyr din egen paradisö

Har du några miljoner kronor som ligger och väntar på en regnig dag? Då kanske det är dags för en lyxsemester till paradiset. Nu kan du hyra en egen ö i Maldiverna.

Lyxhotellet Raffles Maldives Meradhoo driver just nu kampanjen ”You Run Raffles Maldives” där hela anläggningen är tillgänglig för den runda siffran 10 miljoner kronor. Under en begränsad period erbjuder Raffles Maldiverna Meradhoo på den orörda Gaafu Alifu-atollen ett all-inclusive-erbjudande till priset av 10 miljoner kronor. ”You Run Raffles Maldives” är tillgängligt för upp emot 70 gäster under totalt fem dygn.

Under dessa dagar har gästerna full tillgång till resortens två öar – den ena med 21 lyxiga villor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar i det turkosa vattnet. I priset ingår bland annat en privat konsert med en kändis-DJ och stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom. Raffles kulinariska team som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster och Raffles spa erbjuder ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions. Gästerna kan också använda resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas två korallrev som är hem till bebishajar, sköldpaddor och en myriad av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet till och med ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.

I priset ingår en 5 procents välgörenhetsdonation till lokala projekt för att skydda det känsliga ekosystemet.

 

Publicerad: 2020-02-17