Norge: Upptäck Norge från ett fårs perspektiv
Visit Norway utrustar fem får med kameror i sommar.

Upptäck Norge från ett fårs perspektiv

Visit Norway utrustar fem får med kameror i sommar. Deras vardag kommer du att kunna ta del av på bland annat Instagram. 

I Norge vill man skydda det norska kulturlandskapet och släpper därför varje år två miljoner får fritt ut i Norges skogar och berg. Vad de är med om under sina strapatser kommer man i sommar att kunna ta del av då Visit Norway utrustar fem av dessa får med kameror. Fårens vardag kommer man sedan att kunna följa på Instagram under användarnamnet @sheepwithaview samt på en sida på Visitnorway.com.

Så här beskriver Visit Norway sin cast: 

Heidi från Oslo 
"Heidi är en stadsflicka, som lever på en urban gård i Oslo. Hon är artistisk och kreativ – den typ som föredrar kaféer och gallerier."

Erik från södra Norge
"Erik är ett avslappnat får som verkligen njuter av södra Norges vibe. Hans favoritsysselsättning är att hänga på stränder och bli vän med andra djur på Kristiansand zoo."

Frida från Fjordnorge
"Frida är en aktiv utforskare, som vill nå så många mäktiga bergstoppar som möjligt. Hon älskar en bra selfie och är hängivet metal-fan."

Lars från Trøndelag
"Lars är ett traditionellt får som gillar när saker och ting förbli som de brukar vara. Det är enkelt att se att han är en foodie, det är därför han har sina betesmarker vid den “gyllene rutten”."

Kari från Nordnorge 
"Kari är ett aktivt och sportigt får som bara inte kan sitta still. Hon älskar bra surf och att bli vän med de lokala renarna."

 

Publicerad: 2016-06-28