Serbien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Serbien. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Serbien

 • Serbien
  Handplockade tips

  Veckans weekendtips går till en av Europas äldsta huvudstäder, Belgrad. Staden bjuder på charmiga (men lite slitna) hus, hippa restauranger och barer och vackra stadsparker. Belgrad kallas ibland för nya Berlin och vi förstår varför, det finns något rustikt och okonstlat över staden som liknar storebror Berlin. 

 • Serbien
  Tips

  Belgrad är en berusande stad som bjuder på många oväntade upplevelser, i synnerhet när det handlar om mat, dryck och brokig inramning.

 • Serbien
  Reseguide

  I den här guiden tar vi några steg utanför det vanliga stråket runt Knez Mihailova-gatan, även om vi inte släpper det kvarteret helt och hållet.

 • Serbien
  Serbien

  Dragana Kostica vill med sin sajt Still in Belgrade sätta sin hemstad på kartan. Vi fick följa med henne till Serbiens största stad.

 • Serbien
  Serbien

  Något har börjat hända i Belgrad. Här finns lyxiga hotell och designbutiker att gråta för. Dessutom har stadens gaycommunity äntligen kommit ut, vilket har skapat mer eller mindre hemliga klubbar som Apartman.