Sista numret av RES i butik nu!
Vinternumret släppt

Sista numret av RES i butik nu!

Det sista numret av RES är nu ute i butik. I detta nummer flyr vi vinterns kyla och beger oss till varmare breddgrader, bland annat på en sparesa till thailändska Koh Samui, till surfmeckat Costa Rica och till den heta huvudstaden Buenos Aires. 

Vi tar tempen på Thailand som länge varit ett populärt resmål för hälsointresserade. På ön Koh Samui finns flera resorter som gör resan extra avslappnande. RES Malin Hefvelin lät sig bli ordentligt bortskämd på ett av öns lyxigaste spahotell.

I Argentina väljer vi ut det bästa adresserna till en av världens mest oemotståndliga storstäder, Buenos Aires.

Det blir inte bara sol och värme när RES åker till Kanada. Vildsinta vågor, högklassiga viner och vågade karaktärer. Kanadensiska Vancouver Island överraskar RES utsända med flera oväntade upptäckter.

Vi drar till Las Vegas, men inte för att spela bort pengar. Syndens näste har utvecklats till en ny favorit bland konstintresserade. RES Linda Iliste och Christian Gustavsson åkte till Las Vegas och upptäckte udda museer, konstnärliga invånare och en kyrkogård för neon.

Och slutligen reser vi till surfmeckat surfmeckat Costa Rica. Här är hållbar turism inte en trend, utan en självklarhet och nödvändighet. RES utsända har cyklat längs landets karibiska kust och träffat några av pionjärerna.

Som alltid i RES  får du vinterns bästa tips från BIG FIVE. Den här gången rapporterar vi från Barcelona, Köpenhamn, Paris, Sydney och London.

Köp ditt exemplar HÄR!

Publicerad: 2019-12-10