Barcelona, Spanien: Hett i Barcelona: Sir Victor
Korrens tips

Hett i Barcelona: Sir Victor

Var ska man bo, äta och dricka i vackra Barcelona? RES Barcelona-korre Ida Mogren ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är det nyöppnade hotellet Sir Victor. 

Lediga rum & priser

Det femstjärniga hotellet Sir Victor slog upp sina portar i februari 2019 och är med sina 91 rum det nya lyxiga tillskottet till Barcelonas paradgata Passeig de Gracia. Detta hotell fullkomligt skriker design. Hotellets spektakulära minimalistiska fasad, för en direkt dialog med grannhuset Casa Milà signerat Antoni Gaudi och den sparsmakade men välvalda dekoren samt valet av naturliga material i de luftiga ljusa rummen gör verkligen detta hotell. Hotellets grönskande takterrass med utsikt över Barcelona och det vackert upplysta spa- faciliteterna med åtta behandlingsrum och en intressant behandlingsmeny ger hotellet det där lilla extra.

Missa inte hotellets egna restaurang eller en båttur och dopp med hotellets charmiga träbåt förtöjd i Barcelonas småbåtshamn. Priset för ett dubbelrum startar på runt 3000 kronor per natt med frukost inkluderat.

https://www.sirhotels.com/en/victor/

Publicerad: 2019-06-12