Mallorca, Spanien: 3 hotell i Palma de Mallorca vi vill boka i dag
Hotell

3 hotell i Palma de Mallorca vi vill boka i dag

Ett ögonkast ut genom fönstret och vi längtar efter att möta vårens strålar i Mallorcas ljuvliga huvudstad Palma. Prova ett nytt hotell i sommar – här är tre favoriter vi har ögonen på just nu.

Text: Kajsa Beausang

 

Posada Terra Santa

Ett fint boutiquehotell som ligger i ett gammalt privathem från 1700-talet i de historiska kvarteren bakom katedralen. Smakfull inredning med vitkalkade väggar och bruna Chesterfieldfåtöljer. Vill man bada finns pool både i källaren och på takterrassen. Här finns totalt 24 rum.   

Carrer de la Posada de Terra Santa 5, Palma

Lediga rum & priser

 

Bo Hotel

Snyggt, urbant, litet hotell med 19 rum. Hotellet ligger väl dolt i en gränd och är lätt att missa om man inte vet om dess existens. Trots sin begränsade yta erbjuder hotellet en bra upplevelse, mycket tack var den mysiga takterrassen med sin vida utsikt. Proffsig personal och bra restaurang, Ritzi, i byggnaden.   

Carrer de Jaume Ferrer 2, Palma

Lediga rum & priser

 

Art Hotel Palma

Detta eleganta boutiquehotell är kreerat av antikhandlaren Pepe Rubio och återspeglar starkt hans passion för konst och design. Här pryds väggarna av massor av konstverk, bland annat två av Joan Miró, i vart och ett av byggnadens hotellrum. Totalt finns 13 rum som alla är individuellt inredda, med den gemensamma nämnaren att ingen övrig inredning tar fokus från konsten.

Costa d'En Sintes 6, Palma

Lediga rum & priser

 

HELA RESEGUIDEN TILL PALMA, MALLORCA HITTAR DU HÄR

 

Publicerad: 2018-03-06