Mallorca, Spanien: Hett i Palma: Utomhusbio
Korrens tips

Hett i Palma: Utomhusbio

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är utomhusbion nedanför Palmas stora katedral.

Lediga rum & priser i Palma

Nu på sommaren när dagstemperaturen inte tillåter mycket annan aktivitet än strandhäng är det tur att det finns så mycket kul att göra på kvällarna. Ett tips i Palma är utomhusbion i Parc de Mar nedanför Palmas stora katedral. Årets premiär var den 27 juli, och varje tisdag, onsdag, lördag och söndag visas långfilmer, både gamla och nya, spanska och utländska på en storskärm.

Ibland är det originalversion och ibland dubbat, så är dina språkkunskaper begränsade kan det vara smart att spana in den detaljen. Förhoppningsvis kommer repertoaren att passa många eftersom Palmas invånare har varit med och valt en del av filmerna. Sommarbion avslutas med Blade Runner 2049 den 8 september. Visningarna börjar kl. 21.30 i augusti och kl. 21 i september och är helt gratis. Se programmet på palmacultura.cat.

Läs den stora reseguiden till Palma HÄR.

Publicerad: 2019-08-21