Spanien: Purobeach – nyöppnad beachklubb i Spanien
TIPS

Purobeach – nyöppnad beachklubb i Spanien

Purobeach har precis öppnat sin första beachklubb i regionen Valencia i Spanien. Området har kapacitet för 200 personer och erbjuder bland annat en pool, ett spaområde, en terassbar, en restaurang som serverar lokala och internationella rätter, yoga- och pilatesklasser samt relaxområden med solsängar och balinesiska sängar.

Text: Elin Fellman

Lediga rum & priser i regionen

Den nya beachklubben ligger i orten Dénia, mellan Alicante och Valencia, och är integrerad i det exklusiva bostadskomplexet Almare vid stranden Playa de Les Deveses. 

– Det är ett privilegium för Puro Group att kunna ackompanjera Almare i detta projekt. Det är en koncern som vi delar identiska varumärkesvärden med, så genom att slå samman våra krafter har vi lyckats skapa ett unikt erbjudande inom den Valencianska bostads-och turismmarknaden, säger Purobeachs manager Patricia García Vizcaíno i ett pressmeddelande. 

Puro öppnade sin första beachklubb på Mallorca 2005 och har sedan dess expanderat och har nu två beachklubbar på Mallorca samt i Marbella, Portugal och nu i Dénia. I slutet av december öppnar även Purobeach Taghazout Bay, Marocko. År 2020 öppnar även en ny beachklubb på Kreta och vid Röda Havet i Egypten. 

Publicerad: 2019-08-20