London, Storbritannien: 3 sprillans nya hotell i London
The Boathouse London
Hotell

3 sprillans nya hotell i London

London bjuder varje år på ett antal spännande hotellöppningar. Här är tre favoriter som öppnade under sommaren.

Text: Kajsa Beausang

The Chilworth, Paddington
The Chilworth ligger bekvämt beläget bara några minuter från Paddington Station. Hotellet huserar i ett vackert renoverat georgianskt stadsradhus och erbjuder en lugn oas på en av huvudstadens karakteristiska trädkantade gator, en kort promenad från Hyde Park. Här blandas klassiska inslag med modern design. Restaurangens fokus ligger på hälsa och välbefinnande, vilket återspeglar en filosofi att vårda själen såväl som kroppen. Det finns också en tjusig bar och givetvis har man en signaturcocktail – något som verkar vara ett måste om man startar hotell 2018. Öppnade i juli.

Paddington, 55 Westbourne Terrace, London

Lediga rum & priser

The Athenaeum, Mayfair

Den här vackra huset ligger på en lugn sidogatan i närheten av Royal Green Park och består av 14 hotellrum. Byggandens historia går tillbaka till 1850 och det har bland annat varit privatbostad åt konstsamlande ministern Henrty Hope men har även huserat den anrika herrklubben Junior Athenaeum. Hotellrestaurangen Galvin har hög svansföring – bakom kastrullerna står bröderna Chris och Jeff Galvin, som båda har Michelinstjärnor i bagaget. Öppnade i juli 2018.

116 Piccadilly, Mayfair, London

Lediga rum & priser

The Boathouse, Paddington
The Boathouse London är ett nytt boutiquehotell och eventlokal på en industriell pråm förtöjd i Floating Pocket Park i Paddington. Det flytande hotellet lanserades i samarbete med inredningsvarumärket MADE.COM och är inredd i en brittisk tappning av skandinavisk stil men mycket bart trä. Båten kan användas hotell, men även för event som till exempel vid produktlanseringar, yogabruncher och middagsklubbar. Hotellgästerna har tillgång till två cyklar och en roddbåt, och erbjuds skräddarsydda upplevelser ombord, som yogasessioner, matlagningskurser och turer på floden. Öppnade i augusti 2018.

The Floating Pocket Park, Merchant Square, London

Lediga rum & priser

 

 

Publicerad: 2018-10-05