London, Storbritannien: Övernatta på puben i urgulliga Notting Hill
Korrens tips i London

Övernatta på puben i urgulliga Notting Hill

Var ska man bo, äta och dricka i metropolen London? RES London-korre Linda Iliste ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i storstaden just nu. Veckans tips är en uråldig brittisk tradition.

Lediga rum & priser i London

Att övernatta på puben är en uråldig brittisk tradition. Kombinera det med att strosa omkring i urgulliga Notting Hill, äta vällagad mat och sitta och snacka med puttriga stammisar – och den perfekta helgen i London är din. Efter att ha genomgått en omfattande renovering har The Hayden blivit en ”local” med träpaneler och röda lädermöbler att luta sig tillbaka bland nere i matsalen, och de tre våningarna ovanpå har inretts med åtta bekvämma sovrum att stupa i när glasen druckits upp (tips: rummet högst upp).

Lediga rum & priser

Resultatet är förtjusande sofistikerat, traditionellt samtidigt som det blivit putsat på det där typiska Notting Hill-viset. Hundar är fortfarande välkomna och menyn har gott om brittiska klassiker à la fish n chips, men det finns en handfull vegetariska alternativ och i baren är det vin och cocktails som står i fokus snarare än pints med ale. The Hayden uppfinner inte hjulet, men de gör den moderna gastropuben mitt i storstan mycket rättvisa. Ett härligt alternativ för alla anglofiler.

haydennottinghill.com

65 Westbourne Grove, Bayswater W2 4UJ

Läs den stora reseguiden till London HÄR.

Publicerad: 2020-01-08