Sverige: 7 spahotell i nordvästra Skåne att besöka i höst
Handplockade tips

7 spahotell i nordvästra Skåne att besöka i höst

Under hösten är det extra skönt och avkopplande att besöka ett spahotell. För det finns väl inget bättre än massage, varmt porlande vatten och att glida runt i morgonrock? Här tipsar vi om sju spahotell som är värt ett besök om du befinner dig i nordvästra Skåne. 

Torekov Hotell

Lediga rum & priser

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsikt mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.

Skansen Båstad

Lediga rum & priser

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Rusthållargården 

Lediga rum & priser

Personligt, romantiskt och vackert! Rusthållargården är ett familjedrivet och varmt hotell i pittoreska Arild dit du kommer vilja återvända.

Villa Brunnby

Lediga rum & priser

På Villa Brunnby väntar total avkoppling och stillhet! Det vackra huset, ritat av den kända arkitekten Isak Gustaf Clason på 1800-talet, ligger på Kullahalvön med närhet till Helsingborg, Ängelholm och Malmö. 

Hotell Öresund

Lediga rum & priser

Hotell Öresund kan stoltsera med sitt underbara Rooftop spa, inklusive jacuzzi, bastu och olika behandlingar för kropp och själ. Här har du dessutom nära till havet, mitt i Landskronas hjärta. 

Hotell Erikslund

Lediga rum & priser

Varva ner på den skånska slätten, strax söder om Ängelholm, på Hotell Erikslund och njut av ett välutrustat gym och spa. Här ingår dessutom ett spapaket av badrock, tofflor och handduk när du bokar en behandling. 

Valhall Park Hotell

Lediga rum & priser

Ta det launa på Launa relax & spa i Valhall, strax norr om Ängelholm. Här kan du slappna av mitt i naturen och njuta av en stor utomhuspool, jacuzzi, bastu och relaxrum!

Läs ytterligare 55 handplockade tips till Skåne här.

Publicerad: 2021-10-13