Stockholm, Sverige: Krogar som håller öppet under midsommarhelgen
Foto: Sturehof
Lista

Krogar som håller öppet under midsommarhelgen

Är du kvar i Stockholm under midsommarhelgen? Även om många restauranger stänger så går det utmärkt att fira den somriga högtiden på krogen. Här är några av våra favortitkrogar som håller öppet under midsommarhelgen. 

Sturehof

Anrika Sturehof håller öppet både på midsommarafton och midsommardagen. Vad kan vara mer högtidligt än att fira midsommar med skaldjur och skumpa på Sturehof?

Calle P 

Calle P är belägen i glaspaviljongen mitt i Berzelii Park. Här kan du både käka gott eller sippra på en god cocktail i kvällssolen. 

Riche 

Riche är systerkrog till Sturehof och har ett liknande klassiskt matutbud. De har också öppet för midsommarfirande hela helgen. 

Urban Deli Nytorget

Mitt i Sofo på Södermalm är Urban Deli Nytorget och dess mysiga uteservering beläget. På midsommar kan du köpa med dig godsaker från butiken och sätta dig i en park och midsommardagen kan du sitta på restaurangen som vanligt. 

Sjöpaviljongen 

Sjöpaviljongen är som en skärgårdsoas mitt emot Kungsholmen och ett ypperligt ställe att fira midsommar på. Tidigare år har man haft en midsommarbuffé men i år har man istället satsat på en trerätters midsommarmeny för 595 kronor. 

Dessa håller också öppet på midsommar och midsommardagen: 

Stockholm Fisk

Mister French 

Rutabaga

Ångbåtsbryggan

Hotel Diplomat

Grand Hôtel 

Prinsen 

Lydmar Hotel

Ulla Winbladh

Villa Godthem

Restaurang Göteborg

Strandbryggan

Fjäderholmarnas krog

East

Josefina

Publicerad: 2021-06-22