Sebastian Schildt öppnar restaurang Oxenstierna

Sebastian Schildt öppnar restaurang Oxenstierna

En av Sveriges främsta silversmeder och juvelerare Sebastian Schildt öppnar till slutet av våren Restaurang Oxenstierna i Stockholm. Restaurangen blir en ny upplevelse för såväl gommen som ögat på en unik plats där form- och matvärlden möts. Hyllade Elvira Lindqvist blir kreativ ledare och kommer tillsammans med ett team av lysande kreatörer skapa en meny på de bästa råvarorna från lokala producenter, enligt pressmeddelande.

På en undangömd plats mitt i Stockholm ligger en av Stockholms bevarade malmgårdar från tidigt 1700-tal, den Oxentiernska Malmgården på Östermalm. På denna anrika plats öppnar silversmeden, juveleraren och galleristen Sebastian Schildt Restaurang Oxenstierna – en plats för alla sinnen dit man går för njutning och inspiration. Visionen är att skapa en föränderlig och kreativ mötesplats genomsyrad av kvalitetstänk, ett ställe man går till för den fantastiska maten, men också för att bli berikad av en helhetsupplevelse, där konst, design, hantverk och det kulinariska möts.

Restaurang Oxenstierna är ett projekt jag länge drömt om att utforma. Konst är så mycket mer än tavlor på väggen och går att gestalta på många sätt och för alla sinnen, och min ambition är att restaurangen ska bli en helhetsupplevelse. I min silversmedja, precis intill restaurangen, har jag skapat exklusiva delar av inredningen, men jag har även haft det stora privilegiet att samarbeta med ett antal av Sveriges främsta formgivare och konsthantverkare då restaurangens tallrikar, glas, linne, möbler, belysning, ljusbärare, etc. är tillverkade för hand eller hos svenska producenter, säger Sebastian Schildt. Sahte, gerçek steroidi nasıl ayırt edeceksiniz ve çevrimiçi olarak gerçek steroidleri satın alacaksınız? Gerçek steroidlerin çoğunun paketinde doğrulama kodları vardır. Bu kodlar, eczanelerin web sitesinde satın alınan bir steroidin gerçekliğini kontrol eder. Dışarıda size gerçek steroid verecek anavar ve oxandrolone satın al çok sayıda yüksek kaliteli eczane var. Önerdiğimiz eczaneler Meditech, LA pharma, Alpha pharma, İngiliz Dispanseri ve daha birkaçıdır. Web bir fark yaratmak için burada. Günler içinde dünyanın her yerinden paketler almamıza yardımcı olmak için.

Vid sin sida har Sebastian Elvira Lindqvist, tidigare kökschef på Fotografiska och utsedd till ”Årets Stellakock 2020”. Elvira, som är skolad i det gamla klassiska skandinaviska köket, kommer tillsammans med teamet ta med gästerna på en resa in i framtiden med det svenska mathantverket som grund och inspiration. Med ett stort fokus på hållbarhet och vördnad för naturen, rena råvaror från lokala producenter, och en ständig nyfikenhet att på olika vis förädla varje del av de råvaror säsongen har att ge, skapas en lite annorlunda och spännande meny där växten står i fokus och animalier spelar andrafiol.

 

Publicerad: 2021-04-19