Stockholm, Sverige: Shaken, not stirred: Här är bästa hotellbarerna att sippa martini på
Tips

Shaken, not stirred: Här är bästa hotellbarerna att sippa martini på

För att fira den efterlängtade premiären av allas vår favorit spionfilm, har Hotels.com listat de bästa hotellbarerna för gäster som vill sippa på martinis och leva ut sin inre spion. Vill du fantisera om en alternativ karriär, hoppas du stöta på en välklädd agent eller vill du bara unna dig en stark cocktail? Oavsett anledning, handlar denna höst enbart om spioneri, martinis och hur man blir den perfekta agenten.

Kristallkronor, lyxiga sammetssoffor och bartendrar finklädda till tänderna, dessa påkostade barer får oss att säga “reporting for duty” snabbare än bokstaven “M”!

Cadierbaren, Grand Hôtel Stockholm, Stockholm

Cardierbaren på Grand Hotel är ett absolut måste för en äkta spionfilmentusiast! Baren på Stockholms mest anrika hotell lockar kändisar från världen över och erbjuder lyxens lyx och martinis av absolut högsta klass. Så sätt på dig din ultimata undercover klädsel, blicka ut över Stockholm och gör dig redo för nästa uppdrag. 

Guldbaren, Nobis Hotel Stockholm

För en spion, sekretess är ytterst viktigt, så varför skulle baren du går till vara annorlunda? Den från tak till golv förgyllda Guldbaren på Nobis Hotel är den perfekta baren för spioneri där andra gäster lätt förtrollas av dess extravaganta interiör. Avnjut en martini i en perfekt agentmiljö och spana efter andra spioner i baren.

Papillon, Bank Hotel, Stockholm

Det finns få barer som Papillon på Bank Hotel. En lyxig atmosfär av mahogny, marmor och guld får dig direkt att känna som du är på ett ytterst viktigt uppdrag. Glid fram till baren, yttra självsäkert orden ”shaken, not stirred” och slå dig ner i den bekväma barstolen. Här kan du pusta ut efter dagens spioneri och förbereda dig för nästa.

Watson’s Bar, Hotel Rival, Stockholm

Sammet, dekadens och spioneri. Watsons bar på Hotell Rival ger direkt känslan av att vara huvudrollsinnehavaren i den ultimata agentfilmen. Förutom att få en högklassig Martini i handen, är det här stället för att ha det avtalade mötet med din avhoppade kollega eller din nästa rekrytering. 

Cocktailbaren, Hotel Diplomat, Stockholm

Det finns ingen bättre bar att smutta på en martini än i Cocktailbaren på Hotel Diplomat. Självklar lyx och flärd gör det till det perfekta stället att avnjuta en drink efter ett uppdrag i Hennes Majestäts hemliga tjänst och om Martini inte är din kopp te, ta ett glas av deras finaste whiskey.

Ling Long, Story Hotel Riddargatan, Stockholm

En äkta spion förflyttar sig snabbt mellan länder, världsdelar och uppdrag. På Story Hotels lyxiga bar Ling Long finner du tydliga asiatiska influenser i både drinkar och mat – och såklart serveras en martini av hög klass! Slå dig ner i den bekväma soffan, håll utkik efter smyglyssnare och smält in i den internationella miljön.

Fler Stockholmstips? Läs RES Stockholmsguide HÄR.

Publicerad: 2021-10-06