Los Angeles, USA: 5 färska tips i Los Angeles
Arts District Firehouse Hotel
Tips

5 färska tips i Los Angeles

Los Angeles är i ständig förändring och här finns alltid nyöppningar eller nya heta trender. Nedan följer fem färska tips i drömmarnas stad från vår LA-korre. 

Text: Linda Clausson och Elin Fellman

Se & Göra

The Getty Center

“The Getty” bjuder på konst, arkitektur, vackra trädgårdar och en oslagbar utsikt över Los Angeles. Museet är ett stående inslag i turisters att göra-listor och en plats dit LA-borna åker för att andas. Inträdet är gratis, man betalar för parkeringen och tar ett litet tåg upp till huvudbyggnaden. Kom ihåg att det är stängt på måndagar.

1200 Getty Center Dr, Los Angeles, CA 90049

http://www.getty.edu/visit

Hotell

Arts District Firehouse Hotel

Den 90 år gamla brandstationen i dowtown LA:s Arts District har piffats till och förvandlats till ett boutiquehotell. Firehouse Hotel är det första lite tjusigare hotellet i Arts District men det lär inte vara det sista. Restaurangen och caféet på bottenplan har redan blivit ett hett tillhåll för trendkänsliga angelenos.

710 S Santa Fe Ave, Los Angeles, CA 90021

https://www.firehousela.com

ShoppingPalace Skateboards

Det brittiska streetwear-märket Palace Skateboards har kommit till LA och flyttat in på Melrose Avenue i en butik där romarriket möter populärkultur. Räkna med långa köer om ditt besök sammanfaller med något hajpat släpp.

9006 Melrose Ave, West Hollywood, CA 90069

https://www.palaceskateboards.com/palace-los-angeles

Kafé

Zinc Café & Market

Ställen som serverar mat hela dagen blir mer och mer populära i LA – en stad där många har kreativa jobb och flytande scheman. På Zinc i Downtown kan man svänga förbi på såväl brunch som fika, eller varför inte en långlunch som rinner över i Happy Hour? På menyn finns fräscha sallader, mackor och “hem”gjorda bakverk.

580 Mateo Street, Los Angeles, CA 90013

https://www.zinccafe.com/locations/3190/los-angeles

Restaurang

Tao Los Angeles

Taos klubb- och restaurangkomplex breder ut sig över USA:s storstäder och har nu kommit till Hollywood. Vill man att restaurangbesöket ska bli fest är Tao rätt plats. I den enorma lokalen inne på The Dream Hotel är partyatmosfären alltid på topp och den asiatiska maten serveras “family style” – missa inte deras “Snapper in sand”!

6421 Selma Ave, Los Angeles, CA 90028

https://taolosangeles.com

Publicerad: 2019-05-10