Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell
NYHET

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell

Nu lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad, enligt ett pressmeddelande.

Hooks Herrgård är Apollos första Mondo Local-hotell i Norden. Herrgården är belägen i trolska omgivningar intill Hokasjön söder om Jönköping. Sedan 1963 hälsar familjen Edberg välkommen till herrgården oavsett om man vill njuta av lokala råvaror i restaurangen, de fina golfbanorna eller den avkopplande spaanläggningen. 

– Apollo Mondo Local är handplockade hotell där relationer och närheten till det lokala är avgörande faktorer. Denna lansering är ytterligare en del av vår nordiska satsning där vi ser en stor potential i att selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden, säger Nina Hornewall,  Commercial Director på Apollo i ett pressmeddelande.

Apollos satsning på hotellpaket i Norden är ett strategiskt steg för att nå den målgrupp som av olika anledningar vill semestra på hemmaplan. Den här sommaren är intresset för semester på nära håll ovanligt stort på grund av de reserestriktioner som upprättats till följd av Covid-19 och samtidigt påminns många om hur mycket Norden har att erbjuda.

– Efterfrågan på våra sport- och hotellpaket i Sverige har överträffat alla våra förväntningar. Vi får glada tillrop från både kunder och partners och vi känner verkligen att vi träffat rätt med vårt första familjehotell Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad. Nu är vi spända på hur Hooks Herrgård, vårt första Mondo Local, kommer att tas emot. De närmaste veckorna har vi flera andra fina produkter på väg in, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo enligt ett pressmeddelande..

Publicerad: 2020-05-28