Grekland: Res genom Grekland med din bästa vän och få betalt
Getty Images
Tips

Res genom Grekland med din bästa vän och få betalt

En grekisk resebyrå letar just nu efter en person som kan resa genom Grekland med sin bästa vän och fota resan och lägga upp bilder på Instagram. För det nio dagar långa uppdraget får du också drygt 6000 svenska kronor i betalt. 

Text: Elin Fellman

Byrån Unforgettable Greece förväntar sig hisnande bilder av resan. Men man får ändå kalla det ett hyfsat enkelt uppdrag. Lyckas du knipa jobbet blir du tilldelad en Samsung S10 för att fota med. Byrån kommer dessutom att annordna så att du och din bästa vän får bo på några av landets bästa hotell, gratis. 

Grekland är ett väldigt bildvänligt land med vita vackra stenhus i kontrast till det turkosa havet så att hitta platser att fota blir nog inte svårigheter. 

Enligt Greek City Times vill byrån ha en person som "vet hur man fångar ögonblicksbilder och inte är rädd för att kasta sig ut i olika aktiviteter och nya miljöer". 

För att söka uppdraget laddar du upp din bästa resebild på Instagram och använder hashtaggen #UnforgettableInstagrammer. Ansökan är öppen till och med 15 november. 

Travel+Leisure 

Greek City Times

Publicerad: 2019-10-11