Indonesien 

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Indonesien. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Indonesien

 • Indonesien
  Hotell

  Balinesisk estetik gör sig bra såväl på bild och som i hotellsammanhang. Här är tre fantastiska hotell som du inte vill missa om du planerar att besöka den indonesiska ön framöver.

 • Indonesien
  Hotell

  I Bali kan man festa hela natten lång eller utöva yoga på stranden, här finns det lyxiga resorter och fantastiska matupplevelser. Här är fem tips på de bästa hotellen i Bali just nu.

 • Indonesien
  Reseguide

  Bali är den sinnliga ön där det alltid finns plats för konst, dans, traditioner och kultur. Budgetmässigt överlever du på ett spottstyver. Men du kan också lyxa till det ordentligt, här finns fantastiska lyxresorter och många riktigt bra restauranger. Här är våra bästa tips till ön som i vårt tycke har allt.

 • Indonesien
  Reportage

  Med sina drygt 17 000 öar har Indonesien mer att bjuda på än sin mest berömda semesterö Bali. RES åkte till Flores, Komodo Island och Giliöarna i hjärtat av den indonesiska skärgården, klev på en båt och upptäckte paradiset personifierat bland vilda komodovaraner, rosa stränder och färgsprakande fiskar. 

 • Indonesien

  Bali är en spirituell plats dit yogis från hela världen åker för att hitta lugnet. Här tipsar vi om fyra platser att andas in och ut på Bali: 

 • Indonesien

  Hälsosam mat behöver inte betyda tråkigt och smaklöst. På Bali serverar många kaféer och restauranger sjyst mat för både kropp, smaklökar och miljö – en dröm för alla som vill ha en hälsosam semester. Här är våra favoriter. 

 • Indonesien
  Nyhet

  Fler och fler svenskar upptäcker Bali – och det är inte bara unga backpackers som vallfärdar dit.

 • Indonesien

  Bali är den sinnliga ön där det alltid finns plats för konst, dans, traditioner och kultur. Här bejakar man livet och samarbetar både andligt och praktiskt för att uppnå välmående. RES tar dig med till en plats som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga.  

 • Indonesien
  Indonesien

  Just intill några av Balis vackraste stränder ligger semesterparadisets senaste lyxresort och designhotell - Alila Villas Soori. Bestående av 48 exklusivt designade villor i varierande storlekar med tillhörande pool är Alila Vilas avsides beläget en bit ifrån det större turistområdet. Den största villan mäter hela 4600 kvadratmeter och har 10 rum.