Mallorca, Spanien: Nya poolsviter på Castell Son Claret på Mallorca
HOTELL

Nya poolsviter på Castell Son Claret på Mallorca

Det femstjärniga boutiquehotellet Castell Son Claret vid foten av Tramuntanabergen på Mallorca har fått tre nya poolsviter. Alla ligger i ett avskilt läge på hotellområdet vilket gör det ultimat för en romantisk getaway. 

Text: Elin Fellman 

Lediga rum & priser

Castell Son Claret är ett av Mallorcas högst rankade hotell. Hit åker du för avslappning eller en aktiv semester. Slottshotellet är beläget i en grön och frodig miljö vid foten av Tramuntanabergen, 25 km från Palma centrum, och här finns både avslappnande spaaktivteter samt yogaklasser, cykelutflykter, golfrundor och vandringsleder. 

De nya poolsviterna är perfekt för dig som vill vara ifred. Samtliga sviter är 75 kvadratmeter och har en egen pool, privat trädgård och en solterrass med utsikt över bergen och det idylliska landskapet.

Vill du inte lämna din svit kan Mallorcas enda tvåstjärniga Michelinrestaurang, restaurang Zaranda, servera gourmetmat direkt till din terrass intill villan. Om du checkar in här får du inte heller missa att spendera en dag i hotellets spa Bellesa de Claret. Vid alla behandlingar används hotellets egentillverkade produkter, med ingredienser från hotellets trädgård.

Men smakar det så kostar det. En natt i en svit med plats för fyra personer kostar från cirka 20 000 kronor. Andra rum på hotellet kostar från cirka 4000 kronor per natt. 

castellsonclaret.com

Publicerad: 2019-07-17