Sverige: Ann Westin: "Jag älskar Grekland!"
Veckans resenär

Ann Westin: "Jag älskar Grekland!"

Komikern Ann Westin är ständigt på resande fot och är i år aktuell med Humorkalasets sommarturné i Sverige. Privat reser hon gärna till södra Europa där favoriten Grekland är svårslagen.

Namn: Ann Westin
Aktuell med: Ständigt synlig och figurerande på svenska stand up-scenen. I år aktuell med Humorkalaset 2020 tillsammans med bland andra David Batra, Petra Mede, Nour El Refai och Johanna Nordström.
Familj: Dottern Camilla samt nya familjemedlemmen katten Gandalf Grå.
Ålder: På katten menar ni då? 63.
Bor: Vasastan i Stockholm

Senaste resa? Korsika.

Favorithotell? Har ingen speciell favorit. Men jag reser en hel del i mitt jobb så viktigt för mig är bra utsikt från balkongen och en bra säng, med det så kan jag bo var som helst.

Favoritdestination? Älskar Grekland! Min första utlandsresa var till Grekland, Rhodos och känslan att se medelhavet för första gången är något jag aldrig kommer att glömma.

Bästa weekendstaden? London, finns något för alla i den staden.

Vilken pryl tar du alltid med dig på resan? Hörlurar och nackkudde, så otroligt skönt att flyga med hörlurar och nackkudde för bekvämlighet och för att bli av med bruset.

Vad har du för drömresemål? Västindien/Karibien och att få uppleva ö-livet.

Tåg eller flyg? Flyg.

Vad är det bästa med att resa? Att få uppleva nya platser och kulturer och även nya gastronomiska upplevelser.

Hit åker jag aldrig igen: Nej men jag åker överallt, däremot vill jag inte bo överallt, typ Finspång.

Bästa matupplevelsen: Förra året åt jag kolgrillat lammlägg uppe i bergen i Spanien tillsammans med deras lokala vin. Det var en upplevelse utöver det vanliga, en matupplevelse som gjorde att man blev alldeles lycklig i själen. Restaurangen ligger i Otivar norr om Almunecar. Vet dock inte restaurangens namn.

Detta vet vi inte om dig: Att jag en gång i tiden när jag var 16-17 år arbetade på en plastfabrik i Gårda i Göteborg. Det var ett väldigt märkligt ställe, vi tillverkade hyllremsor i plats (finns inte längre). Detta var under samma period som jag kunde se en karriär inom musik då jag spelade block och tvärflöjt. Haha, något som inte realiserades dock. fake iowa ids

Nästa resa går till: Spanien Almunecar, har inte kunna släppa min fantastiska matupplevelse så det är dags att åka dit igen. 

Publicerad: 2020-01-14