Sverige: Hotell trotsar motvind och öppnar ändå
Hotell

Hotell trotsar motvind och öppnar ändå

Hotellbranschen är en av de hårdast drabbade av coronaeffekten, men trots detta beslutade sig Solnahotellet Giò för att premiäröppna som planerat i dag.

– I väntan på ljusare tider håller vi värmen och energin uppe innanför väggarna, viruset lämnar vi utanför. Säkerheten för våra gäster och vår personal är vår högsta prioritet i alla situationer. Såklart följer vi alla rekommendationer kring COVID-19, säger Eva Ilskog, General manager Hotel Giò.

I samband med öppningen slår man även upp portarna för restaurang Mama Giò med tillhörande vardagsrum. Här serveras mat och dryck med italiensk inriktning. Man kan välja om man vill äta sittandes i restaurangen, ta med maten upp på rummet eller få maten levererad till ditt arbete eller hem.

Inom kort öppnar också terrassen där man kan kombinera mat och dryck med en match boccia.

1957 invigdes Hagahuset på Råsundavägen 1 i Solna. Byggnaden har fått sin ursprungliga inspiration av arkitekten och formgivaren Giò Pontis samtida Pirellihus i Milano och Hotel Giò spinner vidare på detta med de tidstypiska trapporna, konstverken och dörrarna. Giòs inredning är inspirerat av italienskt 50-tal och just nu bärs de vackra och unika möblerna på plats. Möblerna är i de flesta fall specialdesignade för Giò av designföretaget Spik Studios i Göteborg som även ligger bakom koncept och design för bland annat Steam Hotel i Västerås, Hotel Frantz i Stockholm och Pigalle i Göteborg. A new level of game catalogs or only the best adult games. Hentai today, recommended only on https://thebesthentai.com

Giò ägs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Vi har ägt hotell sedan 1890-talet och driver Kom Hotel på Döbelnsgatan sedan 1971. Verksamheten sker inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.

 

Publicerad: 2020-03-31