Sverige: Hotellkedja lanserar relationsgaranti – pengarna tillbaka vid skilsmässa
Foto: IStock.
Nyhet

Hotellkedja lanserar relationsgaranti – pengarna tillbaka vid skilsmässa

Här får du pengarna tillbaka om du skulle skilja dig efter hotellvistelsen.   

Hotellkedjan Countryside Hotels lanserar Sveriges första relationsgaranti som innebär att om gästerna skiljer sig inom ett år från vistelsen får de pengarna tillbaka.

– Alla relationer behöver vårdas och par behöver komma bort från vardagsstressen och fylla på med energi. Vi har i många år erbjudit en välbehövlig oas i vardagen och vi tror så mycket på detta att vi nu vågar erbjuda en unik relationsgaranti, säger Anna Madsen, marknadschef på Countryside Hotels.

Enligt en undersökning från SIFO på uppdrag av Countryside Hotels har fler än var fjärde svensk övervägt skilsmässa i sin nuvarande relation. Bristande kommunikation och olika prioriteringar i livet uppges vara de vanligaste orsakerna.

– Vi ser dagligen hur viktigt det är att fylla på med energi och att våga göra det i tid, innan det gått för långt. Med vår relationsgaranti vill vi få upp ögonen för hur viktigt det är att investera i parrelationen, säger Anna Madsen.

För att aktivera relationsgarantin bokar du hotellvistelsen på countrysidehotels.se och anger bokningskod ”relationsgaranti”. Om du och din partner skulle skilja er inom ett år efter vistelsen betalar Countryside Hotels tillbaka pengarna för upp till två nätter. Dock krävs att du skickar papper från Tingsrätten som bekräftar att ni faktiskt har skiljt er.

 

 

-          

Publicerad: 2017-03-23