Sverige: Valle Westesson släpper jubileumsutgåvan av boken 100 balla ställen i Skåne

Valle Westesson släpper jubileumsutgåvan av boken 100 balla ställen i Skåne

Valle Westesson har i 10 år tipsat om unika och annorlunda ställen att besöka i Skåne genom sin bok 100 balla ställen i Skåne. I år släpper han jubileumsutgåvan av boken som bjuder på en ny, uppdaterad och förbättrad upplaga av den bästa guiden till alla märkvärdiga ställen i det sydligaste landskapet i Sverige. Valle bevisar med sin bok att äventyret många gånger finns runt hörnet. Du behöver inte åka särskilt långt för att få uppleva det märkliga, vackra eller knäppa. Något som nu är mer aktuellt än tidigare då Coronapandemin påverkar våra resmönster. 

Med Valle Westessons praktiska guidebok över sevärda platser i Skåne kan du uppleva den södra delen av Sverige utöver de vanliga turistmålen. Förra sommaren då begreppen hemester och svemester fick fäste och vi reste allt mer inom landet ökade också intresset för Skåne. Den förra upplagan av boken sålde under sommaren 2020 dubbelt så många exemplar som året innan. I år väntas resandet inom Sverige fortsatt vara stort och denna jubileumsutgåva bjuder på 10 nya ställen samt 10 gamla favoritställen från tidigare år. 


Valle Westesson är komiker, författare, kulturproducent och regissör. Han har skrivit manus och medverkat i flera humorprogram för både tv och radio. Boken släpps i slutet på mars.
 

Publicerad: 2021-04-20