Los Angeles, USA: Här kändisspanar du bäst i Los Angeles
Foto: Istock.
Oscarsgalan 2017

Här kändisspanar du bäst i Los Angeles

I helgen intar världskändisar röda mattan på The Dolby Theatre i Hollywood när 89e upplagan av Oscarsgalan arrangeras. En biljett till den prestigefyllda galan är få förunnat men ett alternativt sätt att få en glimt av röda mattan-gästerna stavas: fika. Även celebriteter måste ju få sin dagliga dos koffein. Vi tipsar om tre kaféer i Los Angeles där personen före dig i kön mycket väl kan vara samma person du tidigare på dagen såg på bioduken eller på framsidan av ett glossigt magasin.  Men be aware: du kanske inte känner igen dem utan smink och galaoutfit. 

Intelligentsia, Silver lake
Inte bara Los Angeles hipsters flockas här – utan även kändisar som Olivia Wilde, Tobey Maguire och Drew Barrymore. Den som inte är intresserad av kändisar bör fortfarande planera in en fika här: kaffet är perfekt bryggt och cappuchinon är perfekt skummad (något som generellt inte är helt enkelt att hitta i USA).  
3922 Sunset Blvd

Joan's On 3rd 
Delikatessavdelning, läckra ostar och nyttiga sallader – Joan's On 3rd i Los Angeles har blivit en klassiker dit inte bara vanliga "dödliga" går för att mätta sina magar. Kendal och Kylie Jenner brukar luncha här – och även Sveriges egna Hollywoodhunk Alexander Skarsgård har synts i lunchvimlet. 
8350 W 3rd St 

Kings Road Café 
Ett typiskt bra frukostställe i Beverly Hills som känns gemytligt och hemma direkt du kliver in genom dörren. Men om du känner igen någon här är det antagligen inte för att det är en person "du kanske känner" från Facebook. Antagligen är det någon du har sett på vita duken. 
8361 Beverly Blvd 

Hotell Los Angeles

För fler tips till Los Angeles: spana in vår guide dit. 

Publicerad: 2017-02-24