Miami, USA: 5 tips i sköna Miami
Foto: Istock
Reseguide

5 tips i sköna Miami

Miami och Miami Beach har blivit en kär favorit för många. Oavsett om man vill äta gott, hänga med storfamiljen, slappa på stranden eller klubba hela natten är det här ett allt-i-ett-resmål där alla får plats utan att någon för den delen störs av sin nästa. Vi längtar tillbaka. 

Av: Linda Larsson

Lediga hotellrum & priser i Miami

 

 

Wynwood marketplace

Miami för många är synonymt med flashigt och flådigt men Miami är också lite utav ett hippiemecka. Missa inte Wynwood marketplace – en cool helgmarknad med hippievibes i ett av Miamis trendigaste områden. Food trucks, gatumusikanter och härlig stämning.

2250 NW 2nd Ave, Miami

wynwood-marketplace.com

 

Taquiza

Taquiza på North beach är stället du ska gå för autentiska mexikanska tacos. Pastor och kyckling serveras på de blå majstortillasen som har blivit lite utav Taquizas signum. Taquiza låg tidigare på South Beach men den restaurangen har tyvärr fått stänga igen. Lyckligtvis finns denna på North Beach kvar.

7450 Ocean Terrace

taquizatacos.com

 

Dream South Beach

Sjyst hotell med bra läge på South Beach med lite quirky men modern design. Extra plus för den trevliga takpoolen där du enkelt kan spendera en hel dag. Solglajjor på – semestervibe on.
1111 Collins Avenue, Miami Beach

Lediga rum & priser

 

Freehand Miami

Reser du ensam kan det ibland vara roligare att checka in på ett hostel än ett hotell då chansen för att träffa andra människor att hänga med är större. Freehand hotel finns i flera amerikanska städer och den i Miami är ett bra alternativ för den letar efter ett sjyst hostel med fräscha rum och sovsalar. Stämningen här är varm: både hos de andra gästerna och i interiören som sådan. 

2727 Indian Creek Drive, Miami Beach

Lediga rum & priser

Tropical Vinyasa

Liten och intim yogastudio med bra (och snygga) instruktörer som verkligen hjälper en att komma i rätt positioner. I området finns flera restauranger där nyttiga bowls frontar menyerna – ett perfekt mål efter yogapasset.
1825 West Ave #9, Miami beach
tropicalvinyasa.com

Lediga hotellrum & priser i Miami

RES reseguide till Miami hittar du HÄR.

Publicerad: 2019-01-04