New York, USA: Övernatta i ett gigantiskt sandslott på Coney Island
HOTELL

Övernatta i ett gigantiskt sandslott på Coney Island

I samband med National Sandcastle Day finns nu möjligheten att bo en natt i ett stort sandslott vid ikoniska Luna Park på Coney Island utanför New York. Det temporära hotellet är byggt av nästan 100 tonn sand har en yta på 2,5 meter. 

Lediga rum & priser

Sommaren är snart slut och vad sägs som att avsluta den mitt på stranden – och sova i en barndomsfantasi. Sandslottet som ligger längst ut mot havet i stadsdelen Brooklyn går endast att boka 22 augusti för övernattningar 23 och 24 augusti. 

Lyckas du boka en natt på “SAND-sion" ingår även en middag för två på Coney Island Boardwalk utanför nöjesfältet, yoga i soluppgången samt VIP-band till nöjesparken Luna Park. 

Sandskulptören Matt Long ligger bakom designen av sandslottet. Long har skapat flera andra storskaliga sandskulpturer världen över och är också domare i Travel Channels program "Sand Masters"

– Booking vill alltid erbjuda ett brett urval av unika platser runt om i världen. Det här originella sandslottet representerar bland annat den mångfalden vi vill erbjuda, säger en talesperson på bokningssajten. 

Läs den stora reseguiden till New York HÄR.

Publicerad: 2019-08-21