Vietnam

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Vietnam. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Vietnam

 • Vietnam
  Tips

  Vietnams ekonomi och turism gasar på, precis som alla otaliga vespaförare som sicksackar sig genom stadens gator. Saigon är Vietnams största stad med sju miljoner invånare, en smältdegel av fransk kolonialarkitektur, tempel och street food.

 • Vietnam
  Vietnam

  När jul- och nyårshelgerna passerat, är pengarna ofta också knappa i plånboken. Därför har Forex Bank gjort ett semesterindex som jämför prisnivåerna i totalt 52 länder.

 • Vietnam
  Vietnam

  Äntligen avtar hettan och Hanois trånga gränder gör sig redo för ännu en fuktig kväll. Överallt hackas det och fixas inför kvällen. Ljudet av fräsande grönsaker letar sig ut på gatan och blandas med knastret från gatuförsäljarnas kolgrillar. Och så dofterna. Vietnam luktar inte som något annat land i världen. Det är bara timmar sedan vi landade, men vi har redan insupit landets nationaldoft längs med varenda gatstump.

 • Vietnam
  Vietnam

  Bangkok tur och retur - Thailand, Kambodja och Vietnam - är en klassisk rutt i Sydostasien. RES Anders Mathlein har skippat den förutsägbara paketresan och gjort det själv. Följ med honom på äventyr med nya vänner, poetiska ögonblick och en hel massa oväntat.

 • Vietnam

  Att beskriva Phu Quôc utan att rabbla klyschor går inte. Johanna Olofsson drar dit pepparn växer för att tämja en iskall tigeröl i månskenet. Skål för paradiset.