"Aldrig utan mina hörlurar"
Modeproffset Pamela Bellafesta reser aldrig utan sina hörlurar. Foto: Alma Vestlund / Studio Emma Svensson.
Min bästa resepryl

"Aldrig utan mina hörlurar"

Modeproffset Pamela Bellafesta berättar om vilken pryl hon inte klarar sig utan på resan.

Vilken är din bästa resepryl?
– Jag klarar inte av flygplanens hörlurar utan måste alltid ha egna med mig. Mina från märket Parrot i modellen Zik är inte bara galet fina – designade av Philippe Starck – utan de är även brusreducerande, trådlösa, sitter skönt på och har bra ljud. Vad mer kan man begära?

Jag har användning för dem när det är dags att kolla på film, sova, dagdrömma eller lyssna på musik. Hela resan med andra ord.

Varför köpte du dem?
– De är helt nya då mina gamla inte var brusreducerade och det är en sån mäktig detalj just när man flyger. Om man väl har testat det så är det svårt att gå tillbaka till något annat.

Vilka historier har dina hörlurar hunnit vara med om?
–  Eftersom de här är nya har de inte varit med om så mycket, men mina gamla  hörlurar som de här har ersatt har varit med på många många flygresor. Bästa minnet är när jag faktiskt tog av mig dem och började prata med den amerikanske äldre mannen bredvid mig – vi blev kompisar och det visade sig att han varit i Sverige för att undervisa hur man blir av med fobier genom hypnos. En tid efter den här flygresan så hjälpte han faktiskt min pojkvän över telefon att bli av med sin extremt jobbiga hundrädsla.

Jag hoppas de här nya ska få vara med om något liknande!

 

Publicerad: 2016-11-28