Apollo lanserar överraskningsresor
Foto:IStock
Nyhet

Apollo lanserar överraskningsresor

Gillar du att ta steget och hoppa in i det okända? Skulle du uppskatta att boka en resa som du inte vet var den går? Då kan det här vara något för dig.

Text: Sofia Sundström

Förr i tiden kunde man packa resväskan och åka till flygplatsen i hopp om att kunna få tag på en resa till någon spännande okänd destination till en nätt sista-minuten-summa. Det har tyvärr inte varit aktuellt på många år. Men nu lanserar Apollo ”Live a little”-resor där du bokar en resa, men vet inte vart du kommer landa – där det enda du kan styra är vilken vecka du vill resa.

– Med dessa resor vill vi utmana våra kunder att våga ta steget ut i det okända, att öppna upp för nya äventyr och upplevelser, att Live a little! Det är en suverän möjlighet att hamna på en plats man annars kanske inte besökt, att hitta nya smultronställen, att slippa välja och bara njuta!, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Hur pass modig man vill vara kan man välja bland de olika nivåerna. Betalar du 2 000 kronor kan du hamna var som helst inom Apollos ordinarie utbud, betalar man istället 3 000 kronor kan man vara säker på att man får spendera sina nätter på ett hotell med minst fyra stjärnor.

Du kan flyga på Live a little-resorna mellan veckorna 16–22 och 37–42, och den ska bokas senast 35 dagar innan avgång. Du kommer dock förbli nyfiken till två veckor innan avgång, eftersom din destination är hemlig till dess.

 

Publicerad: 2019-02-28