Berlin, Tyskland: RES tipsar: 4 hotellspan
Hotell

RES tipsar: 4 hotellspan

Det finns knappt något hotell värt namnet som inte har ett spa eller relaxrum numera. Det är dock inte alla som lyckas leva upp till någon slags standard än mindre faktiskt får dig att känna dig avslappnad. Vi har listat fyra hotellspan som faktiskt överraskar, sticker ut och håller vad de lovar. 

 

Ono Spa at The Mandala Hotel, Berlin
En spa-terrass högt över Berlin med vibrerande golv som masserar dina fötter till välbehag, en särskild rymdinspirerad vibrerande säng, Alpha Space Bed, med löften om avslappning och gymträning med vibration för dina muskler. Låter det som att tv-shop varit i farten? Med en omnämnelse som världens bästa Boutique Spa Resort är hippa Ono Spa oändligt mycket bättre än så.

Potsdamer Str. 3, Berlin

Lediga rum & priser

 

Mavida Balance Hotel & Spa, Zell am See
Omgärdat av alptoppar med lysande utsikt över en vacker alpsjö ligger österrikiska Mavida Balance Hotel med sitt 1400 kvadratmeter stora spa. Något influerat av New Age spår Mavida ditt personliga horoskop, ger dig akupunkturbehandling eller energyhealing. Du kan också bli insmörj i en kroppsmask innehållandes getsmör från bygden eller flyta omkring i jättesalt vatten i ett speciellt saltbad även kallat ”floatarium”. Kommer man som par går det bra att hyra in sig i en privat svit med ångbastu, bubbelbad och tillgång till särskild ”parmassage”.

Kirchenweg 11, Zell am See

Lediga rum & priser

 

 

 

Miró Hotel, Bilbao
Med gångavstånd från världberömda Guggeinheimmuseet ligger Miró Hotel med sina olika varianter av massage, bland dem hydromassage, Shiatsumassage och Chiromassage. Miró Hotel är för övrigt designat av den celebra konstnären Antonio Miró.

Alameda Mazarredo 77, Bilbao

Lediga rum & priser

 

La Réserve Genève Hotel and Spa, Genève
Glamorösa Genéve Hotel har ett spa som är 2000 kvadratmeter stort med 17 olika behandlingsrum. Välj mellan en vecka eller ett 14 dagar långt ”förnyelseprogram” individuellt anpassat efter varje gäst, målet – att du ska kliva ut som en ny människa. Innehåller förutom massor av skrubbning, fuktmasker och annat fejande även ambitiöst hälsosam diet, fysiska aktiviteter och en alldeles egen personlig coach. Vill du inte bli en ny människa kan du relaxa i den gigantiska swimmingpoolen eller hänga i ångbastun vilket är minst lika bra.

301 Route de Lausanne, Genève

lareserve.ch

Publicerad: 2009-10-25