Artiklar om Förenade Arabemiraten

 • Förenade Arabemiraten
  Hotell

  I Dubai spar man inte på krutet när man bygger – här går störst först och ingen vill vara lagom. Här är några hotellsatsningar att hålla ögonen på framöver.

 • Förenade Arabemiraten
  Tips

  Att välja hotell är inte alltid det lättaste, särskilt i Dubai där nya, imponerande hotell byggs kontinuerligt. Ett nytt alternativ från och med december är Address Sky Views i Downtown Dubai, med 166 rum, en fantastisk utsiktsplats, en infinity-pool och restauranger med 360 graders utsikt över Dubai – designat av arkitekterna bakom Burj Khalifa.

 • Förenade Arabemiraten
  Bildspel

  I början av hösten öppnade ännu ett spektakulärt lyxhotell i ökenmetropolen Dubai: FIVE Jumeirah Village – som ligger i den nya urbana stadsdelen Jumeirah Village Circle. Här behöver man inte samsas om plats i poolen då alla rum och sviter har en privat pool. 

 • Förenade Arabemiraten
  Tips

  Dubai är ett hett resmål just nu. Här finns de tre S:en: shopping, sol och stad. Men också ökenäventyr, smakrik mat och Mellanösterns mystik. Här följer tre tips i den moderna staden. 

 • Förenade Arabemiraten
  Hotell

  Lyxhotellkedjan utökar nu sitt imperium på outforskat område – Mellanöstern.

 • Förenade Arabemiraten
  Resetips

  Dubai – den konstgjorda staden i öknen som väcker så många känslor. Anhängarna är många, belackarna likaså. Tillhör du den föregående skaran gär du gott i att se hit. Här är fem finfina tips till din nästa resa. 

 • Förenade Arabemiraten
  Reseguide

  Höstlovet närmar sig och Dubai är ett av de största resmålen i höst. Mellanösterns Las Vegas är en surrealistisk upplevelse och har på bara ett decennium blivit en av världens hetaste destinationer. Här finns de högsta byggnaderna, de största äventyrsparkerna, de coolaste klubbarna och de galnaste upplevelserna.

   

 • Förenade Arabemiraten
  Reseguide

  Mellanösterns Las Vegas är en surrealistisk upplevelse och har på bara ett decennium blivit en av världens hetaste destinationer. Här finns de högsta byggnaderna, de största äventyrsparkerna, de coolaste klubbarna och de galnaste upplevelserna.

 • Förenade Arabemiraten
  Dubai

  I början av året öppnade världens första flytande food truck i Dubai. Aqua Pod som konceptet heter, erbjuder så kallad ”sail-in take-away” med möjlighet att beställa mat direkt från en vattenskoter eller båt.

 • Förenade Arabemiraten
  Se & Göra

  Tillhör du typen som inte klarar av att hänga för mycket vid poolen? Lugn, i Dubai finns väldigt mycket att både se och göra som inte inkluderar bikini och sol.