Dubai, Förenade Arabemiraten: Storslagna hotellnyheter i Dubai
Tips

Storslagna hotellnyheter i Dubai

Att välja hotell är inte alltid det lättaste, särskilt i Dubai där nya, imponerande hotell byggs kontinuerligt. Ett nytt alternativ från och med december är Address Sky Views i Downtown Dubai, med 166 rum, en fantastisk utsiktsplats, en infinity-pool och restauranger med 360 graders utsikt över Dubai – designat av arkitekterna bakom Burj Khalifa.

Lediga rum & priser i Dubai

I december öppnar även TAJ JLT Hotels där 17 våningar av den totalt 46 våningar höga huset utgör hotellet med 200 rum och sviter. Det nyöppnade Paramount Hotels & Resorts Dubai erbjuder en unik upplevelse med Hollywoodglamour, där bland annat en av de 823 rummen är dedikerat till den ikoniska maffiafilmen Gudfadern från 1970- talet och en annan kallas för ”Producer’s Suite” och har ett privat screeningrum och hamam.

För besökare som vill ha nära till Dubais sevärdheter såsom Jumeirah Beach, Dubai Marina, The Dubai Mall, Mall of the Emirates och Marina Mall, är Andaz Dubai The Palm perfekt, med sina 15 våningar bestående av 217 rum och 116 lägenheter.

Läs den stora reseguiden till Dubai HÄR.

Publicerad: 2019-12-16