Halloweenspecial på Generator i Stockholm, Köpenhamn och Paris
Tips

Halloweenspecial på Generator i Stockholm, Köpenhamn och Paris

Halloween står runt hörnet och den hippa budget-hotellkedjan Generator öppnar dörrarna till kusliga tillflyktsorter denna skräckhögtid på sina hotell i Paris, Stockholm och Köpenhamn.

Generator Paris

Lediga rum & priser

Paris är romantiskt alla andra 51 helger om året, men den 31 oktober och kommer staden att vara värd för en skrämmande klänningsfest som börjar kl. 19.30 och slutar kl. 02.00, på Generator Paris det vill säga. Rummen kommer att vara klädda med godis, spindelväv och läskig inredning. Receptionen kommer att visa skräckfilmer hela natten och hotellet uppmanar gästerna att dyka upp i sitt läskigaste jag och ger en gratis övernattning till den läskigaste kostymen. 

Generator Stockholm

Lediga rum & priser

I den svenska huvudstaden är det också absolut nödvändigt att närvara klädd i sin läskigaste outfit, om man vill ha chansen att vinna tre nätter på Generator Stockholm. Den holländska groove-specialisten KOBOIS kommer att ratta DJ-båset tillsammans med DJ TBD. Stockholms fest börjar kl 21.00 och pågår fram till 02.00 och kommer att äga rum på älskade Hilma Bar.

Generator Köpenhamn 

Lediga rum & priser

Precis som i Paris och Stockholm kommer Köpenhamns mest kusligt klädda att få spännande "treats". I Köpenhamn börjar festen tidigt och man kan festa hela eftermiddagen, in på de tidiga morgontimmarna, från 16:00 till 02:00. Underbar livemusik från Kent och Morten väntas. 

Publicerad: 2021-10-28