Dublin, Irland: RES TV från Irland – här är tipsen
RES TV

RES TV från Irland – här är tipsen

Dublin med omnejd bjuder på en uppsjö av upplevelser. Hans Fahlén reste till Irland för att upptäcka whiskey, anrika slott och en kraftfull kuststräcka. Här är tipsen från avsnitten.

Lediga hotellrum & priser i Dublin

Clontarf Castle

Clontarf Castle i Dublin har inspirerat både Thin Lynott, Georg Friedrich Händel och Bram Stoker till att kreera mästerverk! Kommer det kunna ha samma effekt på vår ciceron Hans Fahlén när han övernattar i slottet som spökar?

Castle Ave, Clontarf East, Dublin

clontarfcastle.ie

 

Irish Whiskey Museum

Ett intressant museum och ett måste för den whiskeyintresserade. Gör som Hans och testa att göra din egen whiskeyblandning. Det finns god chans att din blir bättre än hans…

119 Grafton Street, Dublin

irishwhiskeymuseum.ie

 

Teeling Whiskey Distillery

Litet, familjeägt whiskeydestilleri i Dublin. Ta en guidad tur och gör som Hans – prova ”den godaste Irish Coffe i världen”.

13-17 Newmarket, Merchants Quay, Dublin

teelingdistillery.com

 

Kusten

Dublin ligger nära havet och det är bara ett stenkast från myllrande gränder och stadsmiljö till friska fläktar öppet hav. Gör som Hans och upptäck kustremsan från cykelsadeln.

 

Saint Anne’s Park

Sait Anne’s Park ligger mellan Raheny och Clontarf. Här finns bland annat träskulpturer, en rosträdgård, kafé och lekpark. 

 

Vandring

Gör som Hans och vandra i den trolska skogen utanför Dublin och utforska klipporna och den unika miljön. 

Lediga hotellrum & priser i Dublin

Publicerad: 2018-12-21