Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Israel. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Israel

 • Israel
  Tips

  Tel Aviv har varit på uppgång i flera år nu men hajpen tycks inte lägga sig. "Staden som aldrig sover", "Den vita staden" eller "Mellanösterns Miami" – kärt barn har många namn. Här är våra favoritadresser i Tel Aviv just nu. 

 • Israel
  HOTELL

  Tel Aviv är staden som aldrig sover och med ett nöjesutbud som får andra städer att blekna i jämförelse. När det dock ändå är dags att sova – passa på att checka in på en av Tel Avivs många speciella hotell. Här är 10 hotell vi gillar. 

 • Israel
  Nyhet

  Den israeliska staden Tel Aviv är hetare än någonsin. Antalet svenskar som reste till landet i fjol ökade med hela 21 procent. Nu hoppar TUI på tåget och börjar lansera resor till staden som aldrig sover.

 • Israel
  RES TV

  Föreställningen Carmen står på schemat när Israels enda operahus öppnar portarna! Innan ridån åker upp strosar vår ciceron Rickard Söderberg omkring backstage i ett hopp om att förändra Carmens tragiska öde. 

 • Israel
  TV

  Skrik, blod och tårar. Endast hälften av alla våghalsiga besökare klarar att ta sig igenom attraktionen Nightmare Horror Maze i Eilat. Kommer vår ciceron Rickard Söderberg vara en av dem? Sätt igång avsnittet och få svaret. 

 • Israel
  TV

  Att cykla i gamla stans uppförsbackar, att försöka lokalisera den vita staden eller att finna guld på Tel Avivs kliniskt rena stränder – ja, allt blir inte riktigt som det tänkt sig för vår ciceron Rickard Söderberg som upptäcker världens mest HBTQ-vänliga stad.

 • Israel
  TV

  En hyrbil ute i Negevöknen? Varför inte! Korallrev med linslus-fiskar, Israels bästa glass och bergsklättrare vid skyhöga stup är vad vår ciceron Rickard Söderberg får ta del av i denna fartfyllda road trip.

 • Israel
  Nyhet

  Över 50 000 besökare väntas komma till "Vegan Fest", världens största veganfestival som arrangeras i den israeliska kuststaden Tel Aviv mellan 5 och 6 juni.

 • Israel
  RES TV

  Eurovision har intagit Tel Aviv – staden som ofta utmålas till ett gaymecka. Här är fyra saker du inte visste om staden.

 • Israel
  Nyhet

  Israel har de senaste åren blivit ett populärt resmål, och de planerar inte att sakta ner någon gång snart. Hotellkedjan Brown hotels slog upp dörrarna till sitt första hotell The Brown TLV 2012 och har sedan dess öppnat upp sex boutiquehotell på olika destinationer. Till sommaren öppnar de två till.