Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Israel. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Israel

 • Israel
  Handplockade tips

  Tel Aviv kallas i folkmun ”staden som aldrig sover” – med all rätt. Trots en befolkningsmängd på endast cirka 400 000 känns staden så mycket större. Här finns något att göra i princip 24/7 med restauranger som aldrig stänger och människor som aldrig tycks gå och lägga sig. Att ta tillvara på dagen är en viktig ingrediens i livet för många Tel Aviv-bor som ständigt lever i en ovisshet över en fredlig framtid. Här är våra senaste favoriter i staden som aldrig sover. 

 • Israel
  Nyhet

  Tel Aviv är huvudstaden med högst levnadskostnader. 2021 tar de sig förbi både Paris och Singapore i Economist listning.

 • Israel
  Handplockade tips

  Tel Aviv kallas likt New York i folkmun ”staden som aldrig sover” . Det är med all rätt. Trots en befolkningsmängd på endast cirka 400 000 känns staden så mycket större. Här finns något att göra i princip 24/7 med restauranger som aldrig stänger och människor som aldrig tycks gå och lägga sig.

 • Israel
  Resmål

  Israeliska Turistbyrån har i samarbete med Samsung nyttjat 3D-teknologi för att möjliggöra att människor världen över ska kunna uppleva resmål i Israel hemifrån soffan.

 • Israel
  Nyhet

  Hjälm, registreringsskylt och förnybara batterier. Det är några av Tel Avivs nya krav på elsparkcykelföretagen. 

 • Israel
  HOTELL

  Tel Aviv är staden som aldrig sover och med ett nöjesutbud som får andra städer att blekna i jämförelse. När det dock ändå är dags att sova – passa på att checka in på en av Tel Avivs många speciella hotell. Här är 10 hotell vi gillar. 

 • Israel
  Nyhet

  Den israeliska staden Tel Aviv är hetare än någonsin. Antalet svenskar som reste till landet i fjol ökade med hela 21 procent. Nu hoppar TUI på tåget och börjar lansera resor till staden som aldrig sover.

 • Israel
  RES TV

  Föreställningen Carmen står på schemat när Israels enda operahus öppnar portarna! Innan ridån åker upp strosar vår ciceron Rickard Söderberg omkring backstage i ett hopp om att förändra Carmens tragiska öde. 

 • Israel
  Tips

  Tel Aviv har varit på uppgång i flera år nu men hajpen tycks inte lägga sig. "Staden som aldrig sover", "Den vita staden" eller "Mellanösterns Miami" – kärt barn har många namn. Här är våra favoritadresser i Tel Aviv just nu. 

 • Israel
  TV

  Skrik, blod och tårar. Endast hälften av alla våghalsiga besökare klarar att ta sig igenom attraktionen Nightmare Horror Maze i Eilat. Kommer vår ciceron Rickard Söderberg vara en av dem? Sätt igång avsnittet och få svaret.