Milano, Italien: Inled nyåret i fashionabla Milano med gratis övernattning
Tips

Inled nyåret i fashionabla Milano med gratis övernattning

Under hela december och fram till Trettondagen bjuder Milano på julmys med stämningsfull belysning och maffiga julgranar runt hela staden. Den italienska staden har dessutom en speciell kampanj mellan 1 december och 31 mars, där besökarna får en natt övernattning gratis. 

Det finns även flertalet julmarknader, varav en av de mest kända återfinns på Piazza Duomo, framför stadens världskända domkyrka. Här kan man även beskåda en av stadens mest extraordinära julgranar. Efter en dag på dagens gator och torg kan bege sig till den kända La Scala-operan för en dos kultur och operaframträdanden i världsklass. Till och med 31 mars är det extra förmånligt att besöka Milano. Som en del av stadens återöppningsstrategi har stadens turistråd Milano&Partners lanserat kampanjen Fly to Milano.

Alla som flyger till Milanos flygplats och bokar två hotellövernattningar mellan 1 december – 31 mars, får en övernattning gratis. Kravet är att övernattningarna bokas på ett av de medverkande hotellen i kampanjen.

Läs mer om Fly to Milano-projektet här: www.yesmilano.it

Publicerad: 2021-12-20