Dubrovnik, Kroatien: Höstweekend – hett hotelltips i Dubrovnik
Promotion

Höstweekend – hett hotelltips i Dubrovnik

Promotion

Med utsikt över det kristallklara Adriatiska havet och den smaragdgröna omgivande vegetationen är Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel hotellet för dig som vill ha en ultimat semesterupplevelse.

Resorten, som öppnade förra sommaren, har 251 rymliga, ljusa och moderna rum och sviter. Alla med balkong och lyxiga badrum och Sheratons egna signatursäng som garanterar dig en god natt söm

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser, både lokala smaker och internationella rätter. Frukosten gör ingen besviken. Det stora utbudet av frukosträtter, kompletterat med gluten- och laktosfria alternativ samt många andra hälsosamma val, är en fröjd för alla frukostälskare. Den stora restaurangen Leut erbjuder delikatesser från Medelhavet med en internationell touch. Den eleganta pianobaren inbjuder dig att dela minnesvärda ögonblick över ett glas vin.

Som gäst på Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel kan du njuta av ett brett utbud av fritidsaktiviteter och tjänster. Men visst – det kan vara svårt att avgöra huruvida du ska tillbringa dagen – med att njuta av solen på hotellets strand eller få en solbränna vid poolen med en färgglad drink i handen?

För den som vill koppla av kanske ett besök på Shine Spa kan vara något? Låt professionella terapeuter skämma bort dig en stund. Massage, bastu eller bubbelpool – valet är ditt.  

Vill du inte koppla av, utan tvärtom aktivera dig själv, har gymmet öppet dygnet runt för hotellets gäster. Här finns även en rymlig pilates- och yogastudio med glasväggar och utsikt över den grönskande medelhavsträdgården. Här finns även en egen tennisbana.

Hotellet erbjuder även en barnklubb med massor av aktivitet för dina barn. Summa kardemumma: ett hotell som erbjuder något för alla.

Här hittar du höstens specialerbjudanden:

www.sheratondubrovnikriviera.com

Fler hotell i Dubrovnik

 

Publicerad: 2016-09-21