Malta: Hotellkedjan Marriott tar över Malta-hotell
Nyhet

Hotellkedjan Marriott tar över Malta-hotell

1 oktober 2018 stängde Le Méridien St Julian's Hotel & Spa för att efter en investering på 30 miljoner euro förvandlas till det första Marriott-hotellet på ön – Malta Marriott Hotel & Spa – som slog upp dörrarna 1 januari.

Lediga rum & priser

Det femstjärniga hotellet ligger längs en lugn strandpromenad, bara några meter från Balluta beach, i den livliga staden St. Julian och en 20 minuters bilfärd från Valletta – en europeisk kulturhuvudstad.

Hotellet kombinerar lyxig charm med den avslappnade känslan av ett medelhavsspa med premiumkategorier av rum och lyxsviter. Det finns också fem olika restauranger och tre barer. The Villa är hotellets signaturrestaurang och Taro erbjuder modern mat medan Nori specialiserar sig på eklektiska cocktails och asiatisk streetfood.

Fler faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat The M Club Lounge där man kan sitta och jobba med en vacker utsikt, en roof top-pool och ett spa som erbjuder olika behandlingar, inklusive en jacuzzi, bastu, ångrum, fitnesscenter och squashbana. Hotellet har även nästan 1 400 kvadratmeter tillgängligt för möten och fest.

marriott.com/hotels/travel/mlamc-malta-marriott-hotel-and-spa/

Publicerad: 2020-01-02